I rollen som Platschef på Lantmännen Maskin i Skellefteå kommer du att fokusera på att driva och utveckla den lokala Servicemarknaden tillsammans med mekaniker och reservdelspersonal, samt den lokala ledningen. I rollen ingår budget-, resultat- och personalansvar och du följs upp mot uppsatta KPI:er så som debiteringsgrad, faktureringsgrad och kundnöjdhet. I rollen ingår även fokus på arbetsmiljön, så väl den fysiska som psykosociala. Det är av stor vikt att vi har medarbetare som leds och utvecklas i såväl det dagliga, som det mer långsiktiga arbetet, kring säkra och trygga arbetsplatser.

Det här behöver du för att lyckas och trivas
  • Erfarenhet kring arbetsledning inom servicemarknad, troligtvis med fokus inom fordon- lantbruk- eller entreprenadbranschen
  • Erfarenhet av en roll med fokus på sälj, budget- och resultatansvar
  • Erfarenhet från förändring/förbättringsarbete
  • Goda kunskaper i det svenska och engelska språket, i tal och skrift
  • B-körkort
Du är:
  • En van ledare som är trygg och tydlig och tycker det är utvecklade att bidra till, och att se medarbetare växa och utvecklas
  • Resultatinriktad och med viljan att vinna
  • Kund- och servicefokuserad
  • Van vid och har förmågan att individuellt leda och planera ditt arbete inom uppsatta ansvarsområden
  • Handlingskraftig och har ett stort eget driv
Vad vi erbjuder dig

Lantmännen är en stor internationell koncern och har en unik bredd i vår verksamhet. Detta innebär att vi kan erbjuda engagemang varje dag.

Du rapporterar till Regionchef Nord och är placerad i Skellefteå.

Låter det intressant?

Vi hoppas det! Du ansöker till tjänsten online senast den 2023-02-05. Urval kommer att ske löpande så skicka din ansökan så snart som möjligt. I rekryteringsprocessen ingår både tester och intervjuer och som slutkandidat kommer det att genomföras en referenstagning samt bakgrundskontroll via vår leverantör ToFindOut.

Har du frågor gällande tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta Henrik Näslund, Regionchef Servicemarknad Nord, på +46105560172.

Vi ser fram emot din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Henrik Näslund
Telefon +46105560172
Email Mejla Henrik Näslund
Område Skellefteå
Yrkesroll Industri & Anläggning, Anläggningsarbete
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 5 feb 2023 (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

Lantmännen är ett lantbrukskooperativ och norra Europas ledande aktör inom lantbruk, maskin, bioenergi och livsmedel. Vi ägs av 19 000 svenska lantbrukare, har 10 000 anställda, har verksamheter i ett 20-tal länder och omsätter 55 miljarder SEK på årsbasis. Med basen i spannmål förädlar vi åkermarkens resurser för ett livskraftigt lantbruk. Några av våra mest kända varumärken inom livsmedel är AXA, Bonjour, Kungsörnen, GoGreen, Gooh, FINN CRISP, Korvbrödsbagarn och Hatting. Vårt företag är grundat på kunskap och värderingar som har funnits i generationer hos våra ägare. Genom forskning, utveckling och verksamhet i hela värdekedjan tar vi tillsammans ansvar från jord till bord. Läs gärna mer på www.lantmannen.se.