Hoppa till innehåll
Konsultia AB logotyp

Processoperatör till Envigas i Bureå

Ansök nu
Om kundföretaget
Envigas startade 2013 i Bureå och är Nordens första storskaliga biokolföretag med reguljära leveranser till industrin. Envigas tillverkar i första hand biokol, s k biocarbon, av mycket hög kvalitet, av biomassa från skogsrester. Genom en avancerad pyrolysprocess produceras biocarbon med sidoströmmar av pyrolysolja och s.k syngas. Envigas BioCarbon används främst i olika applikationer vid ståltillverkning men kan också användas t ex inom kemiindustri, för vatten- och luftrening eller för jordförbättring. Pyrolysolja kan användas i raffinaderier eller som kemikalier. Pyrolysgas används vanligtvis för att generera värme eller kraftvärme. Genom att använda Envigas produkter och byta ut fossilt kol mot biokol, pyrolysolja eller syngas, kan kunderna minska sina CO2-utsläpp betydligt.

Envigas fokuserar på leveranser av avancerat biocarbon till stålindustrin, som genomgår en omfattande omställning mot CO2-neutral drift. Industrin ställer stora krav på sina leverantörer avseende kvalitet, leveransförmåga och service. Envigas har höga ambitioner om att bli den ledande aktören i norra Europa inom sitt område. Det ställer krav på kunniga och lojala medarbetare intresserade av att utvecklas tillsammans med Envigas.

Envigas framtidsmål är att ha storskalig produktion till 2025 och en produktionskapacitet på 150 000 ton BioCarbon till 2030. Detta skulle täcka en betydande del av den svenska stålindustrins behov för fossilfri stålproduktion. Detta innebär också framtida karriärmöjligheter som en del i Envigas kommande satsning på expansion.

Dina arbetsuppgifter
Som processoperatör hos Envigas spelar du en viktig roll i att driva och övervaka maskinerna i produktionsprocessen. Du ansvarar för tekniskt underhåll, säkerhetskontroller och att säkerställa en avbrottsfri produktion. Tillsammans med ditt arbetslag och kollegor i kontrollrummet övervakar du temperaturer, oljenivåer, gasnivåer och andra viktiga data. Du hanterar även logistik och transporter av träpellets eller andra material som är input i produktionsprocessen.

Din profil
Vi söker en positiv kille/tjej med en god teknisk förståelse som är både flexibel, lyhörd och lättlärd. Du är bra på att ta ett helhetsansvar, är engagerad som person och har ett eget driv i att utvecklas inom ditt arbete. Det är också av yttersta vikt att du har ett noggrann arbetssätt och är mån om både säkerhet, kvalitet och leverans. Du tycker om att arbeta självständigt men passar lika bra att arbeta i grupp.

Meriterande är om du har tidigare erfarenhet inom processindustrin samt om du har behörighet för att köra truck eller hjullastare.

Övrig information
* Start från vecka 33 eller enligt överenskommelse
* Arbetet innebär skiftgång.
* B-körkort och tillgång till egen bil är ett krav för anställning hos oss.

Du kommer inledningsvis att bli anställd av Konsultia och tillbringa dina arbetsdagar som konsult hos vår kund Envigas i Bureå. Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Johnny Sandman på telefonnummer: 072 517 26 08

Om oss
FÖR SVENSK INDUSTRI FRAMÅT

Konsultia är specialiserade på industribemanning och arbetar med många starka och välkända uppdragsgivare. Vi har kollektivavtal med marknadsmässig lön, reglerad semester, rätt till sjuklön, pension och försäkringar. Vi erbjuder också friskvårdsbidrag och tillgång till företagshälsovård. Merparten av våra konsulter är tillsvidareanställda och arbetar på långa uppdrag.

Vi är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag med kvalitets- miljö- och arbetsmiljöcertifieringar enligt ISO 9001, ISO 14001 samt ISO 45001.

Vi finns från Gällivare i norr till Helsingborg i söder och huvudkontoret är placerat i Umeå. Fler är på gång! Läs gärna mer om oss på www.konsultia.se

Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
30 sep. 2023 (8 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

FÖR SVENSK INDUSTRI FRAMÅT Konsultia är specialiserade på industribemanning och arbetar med många starka och välkända uppdragsgivare. Vi har kollektivavtal med marknadsmässig lön, reglerad semester, rätt till sjuklön, pension och försäkringar. Vi erbjuder också friskvårdsbidrag och tillgång till företagshälsovård. Merparten av våra konsulter är tillsvidareanställda och arbetar på långa uppdrag. Vi är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag med kvalitets- miljö- och arbetsmiljöcertifieringar enligt ISO 9001, ISO 14001 samt ISO 45001. Vi finns från Gällivare i norr till Helsingborg i söder och huvudkontoret är placerat i Umeå. Fler är på gång! Läs gärna mer om oss på www.konsultia.se

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare