Hoppa till innehåll
Kedali logotyp

HSE Specialist till Kedali

Publiceringsdatum
16 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Vi letar efter en ambitiös och passionerad HSE-specialist att ansluta till Kedali Sweden AB. Vår HSE-specialist spelar en avgörande roll för att säkerställa säkerheten på arbetsplatsen för alla anställda genom att implementera hälso- och säkerhetsstandarder och leda vårt systematiska arbetsmiljöarbete.

Om tjänsten
Som HSE specialist hos Kedali kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter vara att göra riskbedömningar och upprätta arbetsmetoder, skapa nödvändig utbildningsdokumentation samt rapportera nyckeltal inom HSE. Du kommer även att följa upp arbets - och säkerhetsmiljön på arbetsplatsen och även ansvara för att uppdatera säkerhets och hälsoplanen. Du är den som representerar företaget i HSE frågor, som leder och samordnar "skyddsrundor" och ser till att vi säkerställer "säker jobbanalys" för kritiska arbetsuppgifter samt ser till att vi följer befintliga krav inom hälsa, säkerhet och miljö. Att samordna det lokala brandskyddsarbetet och kontrollera vid händelse av brand, olyckor eller andra kritiska situationer ingår också i denna roll. Vidare kommer du att koordinera all kemikaliehantering från inköp till avfallshantering.

Om dig
Vi söker dig som har en universitetsexamen eller yrkesexamen inom HSE alternativt en gymnasieutbildning kombinerat med relevant erfarenhet inom området. Du har arbetat minst tre år i en liknande roll och det är en fördel om du har erfarenhet från bygg eller tillverkningsbranschen. Har du utbildning inom BAM och SAM ser vi det som meriterande. Flytande svenska i tal och skrift är ett krav.
Då HSE personen är den som underhåller kontakten med intressenter inom och utanför organisationen gällande säkerhet och miljöfrågor är det viktigt att du är kommunikativ. Vi ser också gärna att du uppskattar att samarbeta med andra, att du kan arbeta strukturerat samt är lösningsorienterad.

Om Kedali
Kedali är en av världens största tillverkare av höljen för litiumjonbatterier och verkar inom olika segment av batteriindustrin. Den kinesiska grenen av Kedali grundades 1996. Under de senaste åren har företaget börjat expandera in på den europeiska marknaden för att tillgodose den ökande efterfrågan på batterier för elektroniska fordon. Kedali Sweden AB är en strategisk partner till Northvolt här i Skellefteå. Tillsammans arbetar vi för en grönare framtid med vårt talangfulla team.

I denna rekrytering samarbetar Kedali med Adecco så om du har frågor om tjänsten eller processen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Johanna Forsell på 073 684 71 65

Varmt välkommen med din ansökan!

Kedali logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
17 juni 2024 (23 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Adecco Rekrytering är Sveriges ledande rekryteringspartner specialiserade på rekrytering av chefer, specialister och generalister inom privat och offentlig sektor. Med 30 års erfarenhet och närvaro på 30-tal orter över hela landet, är vårt viktigaste åtagande att hitta rätt person till rätt jobb, i rätt tid. Vårt mål är att leverera en högkvalitativ rekryteringsresa till våra kunder och kandidater. Vi gör det genom att omvandla komplicerade affärskritiska rekryteringsutmaningar till enkla framtidssäkrade kompetenslösningar. Vi sätter stort värde på att skapa och behålla en nära relation till våra kunder och kandidater - välkommen att ta kontakt med oss!