Hoppa till innehåll
Jobbfeed logotyp

Försäljningsansvarig

Ansök nu
Är du en driven och relationsbyggande säljare med erfarenhet av storskundsansvar och kundutveckling? Är du dessutom en ledare som lyfter ditt team till nya nivåer? Nu har du chansen till att vara med på Presto's tillväxtresa som nordisk marknadsledare. Sök tjänsten idag!

Om Presto

Presto AB grundades redan 1959 i Katrineholm. Presto finns lokalt närvarande i hela Norden genom egna dotterbolag, servicekontor och samarbetspartners. Koncernen har idag ca 900 anställda och fortsätter att växa successivt i en spännande och utvecklande bransch där de hjälper stora som små kunder att minimera risk för brand och olycka.

Genom utbildning, en hållbar service och cirkulära produkter skapar de trygghet och gör det enkelt för företag att skydda sina anställda och sin verksamhet.

Presto erbjuder helhetskoncept med både produkter och tjänster inom flera säkerhetsområden så som brandskydd, utbildning, första hjälpen och skyddsrum. Detta är en unik möjlighet att få vara med om en ambitiös tillväxtresa i ett internationellt bolag.

Om rollen

Som regional säljledare kommer du att ha en viktig roll i att leda, coacha och utveckla kundens Regionsäljare samt ta hand om några av deras största regionala kunder. Du kommer få en unik utvecklingsmöjlighet att tillsammans med din avdelning driva regionens försäljningsarbete samt bidra till Presto's fortsatta tillväxtresa.

Med ansvar över tre Regionsäljare och 1 konsult arbetar ni med att genom relationsbyggande och värdeskapande försäljning utveckla Presto's största regionala kunder samt få fler stora verksamheter att bli kunder hos de. Tillsammans med tekniker, konsulter och centrala innesäljare arbetar ni som ett lag för att bidra till kundernas säkerhet och organisationens tillväxt.

Dina främsta arbetsuppgifter kommer att vara följande:
 • Daglig coachning, säljledning och personalansvar över regionsäljare, vars främsta uppgift är att utveckla kundrelationer och affärer med våra regionala nyckelkunder
 • Nå uppsatta tillväxt- och nykundsmål
 • Ingå i den regionala ledningsgruppen tillsammans med regionchef och servicechefer
 • Skapa driv, motivation och arbetsglädje
 • Samverka med andra regionala säljledare och säljchefer
 • Kundansvar över ett antal regionala nyckelkunder
Vi söker dig som
 • 3+ års erfarenhet av B2B-försäljning och kundansvar inriktat mot större kunder
 • Erfarenhet av säljledning och coachning
 • Skicklig på värdeskapande försäljning och relationsbyggande
 • Engagerad, målmedveten och nyfiken
 • Strukturerad och analytisk
 • B-körkort
 • Duktig på att kommunicera i tal och skrift på såväl svenska som engelska
Övrig information

Start: Enligt överenskommelse

Omfattning: Heltid 40 tim/vecka

Placering: Tjänsten utgår från kontoret i Skellefteå men resor i hela regionen kan förekomma.

Förmåner: Tjänstebil, Friskvårdsbidrag om 3000 kr/år, tjänstepension.

Anställningsform: Anställningen startar alltid med 6 månaders visstidsanställning.

Eftersom Presto verkar i säkerhetsbranschen kommer vi genomföra en säkerhetsprövning på slutkandidaten vilket innebär att belastningsregister, kreditprövning och drogtest ska vara utan anmärkning för att erbjudas anställning hos Presto.

I denna rekrytering samarbetar Presto AB med Kraftsam Rekrytering och Bemanning. Har du frågor om tjänsten, vänligen kontakta ansvarig rekryterare Patricia Contreras på patricia.contreras@kraftsam.se.
Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
29 sep. 2023 (1 dag kvar)
Ansök nu

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare