Hoppa till innehåll
Ansök nu
Skellefteå växer, så även vi!

Om du har engagemanget, drivet och nyfikenheten att skapa trygghet för våra kunder - då har vi jobbet för dig. På vårt kontor är trivsel och arbetsglädje högt prioriterat. Du kommer ingå i ett lag som värdesätter samarbete, ständigt lärande och att ha roligt på jobbet.

Det här gör du som kundrådgivare på Folksam

Ditt uppdrag som kundrådgivare är att hitta den bästa lösningen och produkten för kunden utifrån en nyfiken behovsanalys, där du behöver ha god förmåga att bygga relation.

Som kundrådgivare möter du våra kunder som kontaktar oss per telefon. Du lyssnar, ger råd och erbjuder försäkringslösningar som är anpassade efter kundens unika situation och behov. Vi arbetar med tydliga försäljningsmål där ditt bidrag i teamet är viktigt.

Du kanske kommer från en annan bransch? Som nyanställd erbjuder vi dig en gedigen utbildning under ett mentorskap. Utbildningen innehåller en certifiering som krävs för att du ska få distribuera våra försäkringar.

I teamet jobbar vi med aktiv träning och lärande av varandra. Du får bred kunskap om Folksam, och hela vårt produktutbud samt goda förutsättningar för att lyckas i jobbet som kundrådgivare.

Här kan du se en film med några av våra kundrådgivare som berättar om sitt jobb. Kanske är de dina nya kollegor?

Är du den vi söker?

Som person är du resultatinriktad, engagerad och vill göra skillnad! Du är ansvarstagande och strukturerad och du motiveras av att nå mål, både individuellt och tillsammans med andra i teamet. Du är duktig på att lyssna och kommunicera på ett personligt och förtroendeingivande sätt. Dessutom gillar du att arbeta i team, är flexibel och ser möjligheter i förändring. Du har ett förutsättningslöst och nyfiket förhållningssätt till människor i din omgivning och tycker om att ha roligt på jobbet.

Du har en avslutad gymnasieutbildning med slutbetyg. Erfarenhet från försäljning och service med goda resultat är meriterande. Du har goda kunskaper i svenska både tal och skrift. Andra språk utöver svenska är ett plus.

Utvecklas tillsammans med oss

Folksam är ett kundägt företag med stort fokus på hållbarhetsfrågor. Vi har många roliga, utvecklande jobb och bra förmåner. Vi tror på ett hållbart arbetsliv och hos oss har du goda chanser till en spännande karriär. Vi erbjuder flexibilitet att varva arbete på kontoret och hemifrån utifrån verksamhetens behov. Våra trevliga kontor runt om i landet ger mötesplatser för samarbete, lärande och en gemensam kultur - tillsammans skapar vi engagemang och kraft framåt! På folksam.se/jobb-och-karriar kan du läsa mer och se filmer om hur det är att jobba på Folksam.

Mer om jobbet

Anställningsformen är en tillsvidareanställning på heltid med en fast månadslön. Anställningen inleds med sex månaders provanställning. Arbetstiden är dagtid med ett par senare pass per månad. Tillträde är enligt överenskommelse.

Det här jobbet omfattas av lagen om försäkringsdistribution. Innan anställning kommer vi därför att göra bakgrundskontroller. Här kan du läsa mer om vad kontrollerna innehåller.

Så söker du jobbet

Välkommen att skicka in din ansökan redan idag, men senast 1 oktober 2023. Urval till intervju görs löpande under ansökningstiden.

I denna rekrytering kommer vi att använda oss av tester som ett första steg i rekryteringsprocessen.

Vill du veta mer om jobbet är du välkommen att kontakta våra gruppchefer Ida Lindberg 076-125 31 34 och Sofia Hedlund 070-831 69 59.

Fackliga representanter: Akademikerföreningen Susanna Järnek 070-831 69 46, Forena Tommy Wallin 076-125 30 72 och Handels Mikael A Carlsson 070-831 52 32.

Folksamgruppen erbjuder försäkringar och långsiktigt sparande som skapar trygghet i livets alla skeden. Vi är cirka 4 000 medarbetare och vår vision är att våra kunder ska känna sig trygga i en hållbar värld. Vi engagerar oss i det våra kunder bryr sig om och är måna om att de är rätt försäkrade.
Mer info
Kontaktperson
SAK Referens: Annika Skoog (FASK03)
Telefon
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
01 okt. 2023 (2 dagar kvar)
Ansök nu

Fler från samma arbetsgivare