Hoppa till innehåll
Euromaster AB logotyp

Däcktekniker försteman Euromaster

Publiceringsdatum
28 december 2023
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Är du en självgående och serviceinriktad person som är nyfiken på arbete som däckmontör? Trivs du dessutom i en roll där arbetsuppgifterna innebär att du får ta ett stort eget ansvar? Då är du välkommen att söka tjänsten som däcktekniker/försteman med anställning hos Euromaster.

Arbetsuppgifter

Vår uppdragsgivare är en av de stora inom sin bransch och söker nu en serviceinriktad däcktekniker/försteman som kan stötta upp deras team. Rollen passar dig som är villig att hugga i, gillar lagarbete, och tycker att det är kul att träffa kunder. Du ska även kunna ta utökat ansvar när så behövs. Rollen är dynamisk och bjuder på variationsrika arbetsdagar med stora möjligheter att utveckla dina yrkeskunskaper.

Ansvar: Att stötta Platschef i att se till att filialen drivs enligt Euromasters mål och policies. Upprätthålla den dagliga driften när Platschef är frånvarande under kortare perioder. Fokus ligger på försäljning, kunder samt daglig ledning och fördelning av arbetet.

Ofta förekommande arbetsuppgifter: mejl, öppettider, inleverans, fakturahantering, fakturering, kassakontroll, bankning, offertgivning, ankomstkontroll av gods, attest av tidrapporter, vid behov viss internrapportering .

Formell kompetens
  • talar och skriver svenska flytande
  • har körkort
  • har datorvana
  • har mycket god kommunikativ förmåga
Din bakgrund

Vi välkomnar framför allt dig med goda kunskaper inom fordon och däck att söka tjänsten, och ser även gärna att du har erfarenhet av arbete i relevanta datasystem. Det är även ett plus i kanten om du arbetat inom bilverkstad.

Personliga egenskaper

Som person är du en lagspelare som bidrar till ett gott arbetsklimat. Du är ansvarstagande, prestigelös, flexibel och har en hög arbetsmoral. Du motiveras av att hjälpa kunder och tycker det är är spännande med merförsäljning. Viktigt också att ha en helhetssyn över verksamheten och kunna bistå med att driva den framåt.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Tillsvidareanställning med inledande provanställning, heltid, Skellefteå. Arbetstider varierande mellan 7-16 samt 8-17, beredskap tillkommer.

Tillträdesdag

Enl ök, snarast

Information

Urval och intervjuer sker löpande, vi välkomnar därför din ansökan redan idag. För frågor kring tjänsten, kontakta ansvarig rekryterare maria.johansson@lernia.se 072-254 90 09 Observera att vi ej tar emot ansökningar via mail, du söker via vår hemsida Lernia.se/jobb.

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia - tillsammans formar vi din framtid!
Läs mer på lernia.se.

Liknande Jobb

Euromaster AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
29 februari 2024 (7 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Lernia erbjuder tjänster inom bemanning, utbildning, jobbcoachning och organisationsutveckling på över 90 orter i hela Sverige.