Hoppa till innehåll
Espresso House logotyp

DISTRICT MANAGER - SKELLEFTEÅ, PITEÅ, LULEÅ, UMEÅ

Vi söker nu dig som är redo att anta utmaningen som vikarierande District Manager. Du är en ansvarstagande och tävlingsinriktad person som ser människan, värderingar och kultur som den självklara vägen till ett lyckat och långsiktigt resultat.

Arbetsuppgifter
Rollen erbjuder en spännande möjlighet att få vara med och påverka vår resa framåt. Som District Manager på Espresso House är dina övergripande arbetsuppgifter att driva försäljning, leda och utveckla Coffee Shop Managers och deras personal i enlighet med vår vision och våra värderingar. Du ansvarar för ett distrikt om ca 6-8 coffee shops där du veckovis följer upp resultat, service, hygien och personalrelaterade frågor tillsammans med dina Coffee Shop Managers. Du ansvarar även för att goda relationer med samarbetspartners underhålls med syfte att nå optimal försäljning och god lönsamhet. Rapportering sker till Regionchef. Tjänsten kan utgå från Skellefteå, Piteå, Luleå, Umeå eller i närområdet.

Som District Manager har du en viktig roll som ledare att motivera och utveckla din personal såväl i driftsrelaterade frågor som ledarskapsutveckling. Tillsammans med ditt team bestående av Coffeeshop Managers driver ni distriktets kvantitativa, kvalitativa och ekonomiska resultat framåt. Att skapa ett välmående team, förbättring och lönsamhet är ett stort fokus, varav du kommer att ha ett stort utrymme för att genomföra dina initiativ och tankar.

Vad kan du erbjuda oss?
Vi söker dig som har en förmåga att omsätta både hjärta och hjärna till konkreta resultat. Du har lätt att skapa förtroende och inspirera medarbetare och du drivs av att skapa förändring genom människor. Vidare har du en mycket god ekonomisk förståelse, men framförallt förmågan att omsätta analys till handling.

För att lyckas i rollen krävs det att du har arbetat som ledare i några år med både resultat- och personalansvar. Du har dokumenterade goda resultat. Har du arbetat i en liknande bransch (inom Retail/hotell och restaurang) är detta högst meriterande. B-körkort är ett krav då resor och andra aktiviteter är en del av tjänsten.

Vad kan vi erbjuda dig?
Espresso House är ledande inom branschen vilket betyder att du är en del av ett framgångsrikt företag med stora utvecklingsmöjligheter.

Vi satsar på våra medarbetare och det finns stora möjligheter att växa hos oss. Espresso House är ett företag som kännetecknas av en stark kultur. Vi är stolta över det vi gör och vi har kul på jobbet samtidigt som vi skapar lönsamhet.

Övrigt:
Din personlighet och attityd är mycket viktig för oss och därför är tillsättningsdag enligt överenskommelse när vi hittat dig.

Information om tjänsten:
Tjänsten är ett vikariat på ett år med start i april 2023.

Rekrytering sker löpande så skicka in din ansökan redan idag, dock senast innan sista ansökningsdag 2023-03-31.
Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
31 mars 2023 (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

Låt oss blicka tillbaka till när allt började, den där tisdagsmorgonen i Lund 1996. Det var dagen då dörrarna öppnades till Espresso House första coffee shop och vad som skulle komma att bli ett helt nytt svenskt livsstilskoncept. Skaparna bakom konceptet var de två studenterna Charles och Elisabeth Asker. Mycket har hänt sedan den där morgonen på Kyrkogatan i Lund 1996. Från ett företag bestående av 1 coffee shop och Charles och Elisabeth, till att idag innefatta över 400 coffee shops och fler än 3500 Baristor. Espresso House familjen blir större och större för varje ny coffee shop vi öppnar. Från den första koppen kaffe som serverades i Sverige till att idag servera kaffe till gäster i Norge, Finland, Danmark och Tyskland. Resan har bara börjat, för på Espresso House tycker vi att alla förtjänar riktigt bra kaffe och det är vårt mål att visa världen vad en kaffeupplevelse i världsklass handlar om.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare