Borrmaskinsreparatör Verkstad Skellefteå

Borrmaskinsreparatör Verkstad Skellefteå

Job description:

Vill du bli en del av ett härligt team där möjligheterna är oändliga? Vi söker just nu Bergborrmaskin/Komponentrepstekniker till vårt serviceteam med utgångspunkt i Skellefteå.

Ditt nästa uppdrag
Som Borrmaskinsreparatör i vår verkstad i Skellefteå har du ett varierande arbete med stort eget ansvar och inflytande. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter består av att förutom servicearbete, felsökning, reparation och montage av bergborrmaskiner vara delaktig i att utveckla och förbättra våra kunders upplevelser genom samarbete med våra avtalsansvariga och borrmaskinsinstruktörer. Arbetet erbjuder intressanta utmaningar då utrustningen består av komplexa mekaniska lösningar som i samverkan med rigg och operatör skall fungera optimalt. I denna roll ställs det höga krav på gott lagarbete, att se lösningar och att kunna tänka utanför boxen. Serviceteamet består idag av totalt 13 duktiga tjejer och killar, varav 2 personer i vårt Rock Drill Center, där du blir en viktig spelade för att säkerställa bästa möjliga service för våra kunder. Arbetstiderna är dagtid med viss flexibilitet. Kunderna till vårt Rock Drill Center är framförallt aktiva inom entreprenadbranschen.

Dina erfarenheter och kunskaper

I denna roll ser vi att du har jobbat med och/eller har stor erfarenhet av att skruva, felsöka och renovera mekaniska delar i stort som smått. Har du en teknisk utbildning är det meriterande, men inte ett krav. Då det förekommer dokumentation i ditt dagliga arbete är det viktigt att du hanterar program som Word, Excel och Mail med enkelhet samt att du behärskar svenska och engelska i både tal och skrift. B-körkort är ett krav.

Din personlighet
Vi ser att du har ett genuint tekniskt och mekaniskt intresse som bas. Du är en bra lagspelare som känner stolthet i att dela dina kunskaper och hålla en hög servicenivå mot kollegor och kunder. I arbetet behöver du vara noggrann, initiativrik, har en positiv attityd och en god arbetsmoral. Vi är ett sammansvetsat gäng som brinner för produkten, kunderna och varandra och tycker det är viktigt med bra stämning och sammanhållning. Du trivs lika bra med att utföra arbete i vår verkstad som ute hos kund och ser alltid möjligheter i de olika utmaningar du stöter på.

Lokalisering
Du kommer att tillhöra vårt servicecenter i Skellefteå.

Vilka vi är och vad vi erbjuder

Epiroc har valts ut till en av de tio mest attraktiva arbetsgivarna 2019 i Sverige av Randstad och en av de tio mest attraktiva arbetsgivarna 2020 av Universum. Epiroc erbjuder ett självständigt och utvecklande arbete inom ett innovativt och branschledande företag! Hos oss blir du en del av en internationell koncern med goda utvecklingsmöjligheter. Som anställd får du ta del av en rad olika förmåner såsom rikskortet, friskvårdsbidrag, förskottssemester, kollektivavtal, årlig bonus, förstärkt föräldrapenning och möjlighet att teckna förmånliga försäkringar för dig och din familj.

Ansökan

Låter detta som en utmanande och spännande tjänst för dig? Tveka inte att skicka in din ansökan redan idag då urval sker löpande! Vi ser fram emot din ansökan!

När du skickar in din ansökan godkänner du att dina uppgifter behandlas och lagras enligt vår integritetspolicy.

För mer information kring denna möjlighet vänligen kontakta:

Marcus Lindgren, Regional Service Manager, Skellefteå: 076-116 77 05
Mer info
Område Skellefteå
Yrkesroll Industri & Anläggning, Reparatörer
Typ av anställning Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 3 mars 2023 (34 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Epiroc is a leading productivity partner for the mining, infrastructure and natural resources industries. With cutting-edge technology, Epiroc develops and produces innovative drill rigs, rock excavation and construction equipment, and provides world-class service and consumables. The company was founded in Stockholm,
Sweden, and has passionate people supporting and collaborating with customers in more than 150 countries.
Learn more at www.epirocgroup.com.