Utesäljare till Elektroskandia Skellefteå!

Utesäljare till Elektroskandia Skellefteå!

Vill du bli del av ett kompetent team med höga ambitionsnivåer? Är du en relationsbyggare som gillar att göra affärer? Nu har du chansen att bli del av Elektroskandia, Sveriges ledande el-teknikgrossist!

Information om tjänsten
Professionals Nord söker en utesäljare till Elektroskandia. Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sköts av Professionals Nord och att du anställs direkt hos Elektroskandia.

Elektroskandia är Sveriges ledande el-teknikgrossist som arbetar för att bidra till ökad effektivitet och lönsamhet i deras kunders inköps- och säljorganisation. Man har en stark global räckvidd genom Sonepar-koncernen och har trots sin bredd lyckats bibehålla en familjär känsla inom företaget.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och Elektroskandias önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@pn.se.

Du erbjuds
Som utesäljare hos Elektroskandia erbjuds du en varierar vardag och frihet under ansvar. Som ny i rollen kommer du att få en mentor som vägleder dig i arbetet samt en befintlig kundstock att utveckla. Utöver detta finns även andra fina förmåner hos Elektroskandia.

Arbetsuppgifter
Hos Elektroskandia arbetar du efter förtroendetid där du lägger upp dina dagar fritt. Du ansvarar för att åka ut och träffa kunder, nya som befintliga, bygger relationer och gör affärer. Området du ansvarar över är Skellefteå med omnejd. Målsättningen är att du ska skapa avtal, utveckla och bredda försäljningen samtidigt som du hittar bästa lösning för varje enskild kund. Du kommer även vägleda kunder i utbudet efter deras behov och det är därför viktigt att du har ett intresse och förståelse för Elektroskandias produkter.

För att hitta de bästa lösningarna för dina kunder samarbetar du med de tekniska innesäljarna, butikerna, samt stödfunktionerna i form av logistik och marknad. Ni driver tillsammans en komplett säljkedja från start till mål.

Vi söker dig som:
Har rätt inställning och engagemang, vi ser antingen att du kommer från el-branschen sedan tidigare och vill byta bana mot försäljning. Alternativt att du har arbetet med B2B försäljning eller är en driven, nyfiken person som ger 100% för att lära dig och utvecklas tillsammans med Elektroskandia.

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos Elektroskandia.

Vi ser därför att du är en person som trivs i det sociala sammanhanget där du tar kommandot, är nyfiken och lyhörd. Vidare ser vi att du är driven och målfokuserad då du kommer att arbeta mot uppsatta mål och självständigt utveckla dina kunddialoger. Svenska i tal och skrift samt körkort B är ett krav för tjänsten.

START: Omgående/enligt överenskommelse
OMFATTNING: Heltid
STAD: Skellefteå
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Josefine Häggström, josefine.haggstrom@pn.se

Sök tjänsten genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@pn.se
Mer info
Kontaktperson Josefine Häggström
Email Mejla Josefine Häggström
Område Skellefteå
Yrkesroll Försäljning, Account Manager
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Professionals Nord Rekrytering AB
Hemsida http://www.elektroskandia.se/
Sista ansökningsdag 15 apr 2023 (25 dagar kvar)