Hoppa till innehåll
EK Biluthyrning AB logotyp

Station Manager till Avis Skellefteå

Publiceringsdatum
13 februari 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu


Om Avis:


Avis är ett av världens starkaste varumärken. Den första Avisbilen hyrdes ut på Detroits flygplats 1946 av grundaren Warren Avis. Idag finns Avis hyrbilar i mer än 170 länder med ca 5 000 uthyrningskontor, 400 000 bilar och 25 000 anställda världen över. Avis har funnits i Sverige sedan 1966 och har idag ett 100-tal stationer, med personlig service på ett 80-tal orter runt om i landet. EK Biluthyrning driver idag även Avis i Umeå kommun.

Avis Skellefteå kommer att drivas av EK Biluthyrning AB som är ett bolag inom Niemi Bil-Koncernen. Koncernen har idag en omsättningstakt på ca 1 miljard SEK och omfattar olika verksamheter inom bilbranschen från Kiruna i norr till Uppsala i söder. Precis som Avis ska vi alltid försöka överträffa våra kunders förväntningar genom att sträva efter att ge det lilla extra.

Vårt motto: "Vi gör det bara om vi kan göra det riktigt bra" Speglar all verksamhet inom koncernen.

Förhoppningsvis är det du som stärker vårt lag, där vi tillsammans i ett högt tempo utvecklas för att nå våra mål gällande försäljning och kundnöjdhet! Vi brinner för att utveckla kundresan och kundupplevelsen.

Vi
söker en Station Manager till Skellefteå


Vi söker vi en driven, serviceinriktad och kommunikativ Station Manager som initialt ska bygga upp och skapa tillväxt för hyrbilsverksamheten i Skellefteå. Du är en god och synlig representant för Avis på den lokala marknaden, mot samarbetspartners och leverantörer. Du kommer att ansvara för att utveckla verksamheten och säkerställa att den drivs med hög kvalitet mot våra kunder och samarbetspartners.

I dina arbetsuppgifter ingår bland annat försäljning, och att överträffa kundernas förväntningar genom att skapa produkter och tjänster som är relevanta för deras behov. En del av vardagen är vagnparksplanering, optimering av fordon samt administration. God kunskap inom planering och ett sinne för logistik är viktiga personliga egenskaper för tjänsten.

Du älskar att
arbeta med människor. Du har ett tydligt ledarskap, är en god kommunikatör och vet hur man skapar effektiva och trivsamma team. Som ledare kan du hantera stressiga situationer utan att förlora fokus. Du är säljorienterad, handlingskraftig, strukturerad och har förmågan att se helheten för kundernas och verksamhetens bästa. Att genomföra de dagliga praktiska momenten är en självklarhet för att uppnå de långsiktiga strategiska målen.

Detta är en tjänst där du har
mandat att fatta beslut, utveckla hyrbilsverksamheten och skapa både din egen och din stations framtid. Vår ambition är att alltid vara en föregångare som andra i branschen ser upp till!

Din bakgrund


Arbetsuppgifterna omfattar både strategiskt och operativt arbete. Du har det övergripande ansvaret för medarbetare, ekonomi, verksamhet, strategisk planering och resultat. Vi söker dig som har gymnasieutbildning, gärna även eftergymnasial utbildning, med grundläggande kunskaper inom ekonomi. Du har tidigare erfarenhet av försäljning och service. Du har lätt att uttrycka dig på svenska och engelska i tal och skrift. Du har även god datavana och kunskaper i Officepaketet. Innehav av B-körkort är ett krav.

Har du ledarerfarenheter sedan tidigare, och erfarenhet från biluthyrningsbranschen, ser vi det som meriterande. Vid urvalet kommer vi att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper. Vi välkomnar sökande från alla bakgrunder och eftersträvar mångfald och jämlikhet på arbetsplatsen!

Anställningsfakta

Tjänsten är på heltid. Skicka in din ansökan i form av CV och ett personligt brev genom att klicka på "Ansök här".

Rekrytering sker löpande så ansök redan nu!

B-körkort är
ett krav.


Anställande
företag är EK Biluthyrning AB, som är franchisetagare av Avis biluthyrningsverksamhet i Skellefteå och Umeå.

Vill du veta mer? hör av dig till:

Eric Wallin, VD - EK Biluthyrning AB
eric@niemibil.se
073-7024570

Arbetsgivarerbjudande
Vi erbjuder dig ett utmanande och utvecklande arbete. Vi tror att goda resultat är värda att fira tillsammans. Vi värdesätter våra medarbetare och erbjuder introduktion och utvecklingsmöjligheter i arbetet. Vi tycker att hälsa är viktigt så därför erbjuder vi alltid samtliga av våra medarbetare friskvårdsbidrag.

Liknande Jobb

EK Biluthyrning AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
13 april 2024 (51 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

EK Biluthyrning AB driver Avis Umeå. Bolaget har idag tre stycken stationer i Umeå fördelat på följande platser: Umeå Centralstation, Umeå Flygplats och på Formvägen 8 på Ersboda. Avis är ett av världens starkaste varumärken. Den första Avisbilen hyrdes ut på Detroits flygplats 1946 av grundaren Warren Avis. Idag finns Avis hyrbilar i mer än 170 länder med ca 5 000 uthyrningskontor, 400 000 bilar och 25 000 anställda världen över. Avis har funnits i Sverige sedan 1966 och har idag ett 100-tal stationer, med personlig service på ett 80-tal orter runt om i landet.