Hoppa till innehåll
eCiceron AB logotyp

Nätverksspecialist till eCiceron i Stockholm!

Publiceringsdatum
09 februari 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Nu söker vi en nätverks- och IT-tekniker till eCiceron med placering i Stockholm!

Har du tidigare erfarenhet av att arbeta med nätverk, wifi och open source? Har du ett stort tekniskt intresse och gillar problemlösning inom IT? Då har vi det perfekta IT-jobbet för dig!

Till vår expansiva kund eCiceron AB söker vi nu efter en IT- och nätverkstekniker med placering i Stockholm. Här kommer du att få chansen att arbeta i en varierande roll i ett högt tempo!

Välkommen med din ansökan! Sök detta spännande IT-jobb idag!

Ditt anställningserbjudande

eCiceron är ett teknikföretag som är specialiserat på digital säkerhet, nätverk och Linux-lösningar. På eCiceron är man övertygade om att deras medarbetare utgör kärnan i deras framgångsrika team. De värnar om en positiv arbetsmiljö som erbjuder omfattande möjligheter till varierade arbetsuppgifter och personlig tillväxt. Kulturen präglas av en familjär stämning där man är raka och ärliga med varandra.

Här kommer du att tillhöra ett arbetsteam på nio personer. Du kommer att arbeta både självständigt och i samarbete med andra tekniker.

Dina arbetsuppgifter

Som nätverksspecialist ansvarar du för att hjälpa kunder i deras IT-miljö och optimera utrullningsprocessen av nätverk och nätverkslösningar. Du erbjuds en utvecklande roll där varje dag får ta dig an nya utmaningar tillsammans med dina kollegor. I den här rollen kommer du att få arbeta med lager två och lager trefelsökning samt ge stöttning till nätverksteknikerna som sitter i Skellefteå.

Värt att veta

Arbetsdagarna är måndag-fredag 08.00-17.00 och du kommer sitta i fräscha lokaler mitt i Stockholm city. Tjänsten är på heltid och startar så snart rätt person kan vara på plats. Du kommer att utgå från kontoret i Stockholm & pendla stötvis till Skellefteå.

eCiceron är ett IT-säkerhetsarkitektsbolag med över 35+ års erfarenhet. De sticker ut med en stark säkerhetskultur kombinerat med mångårig erfarenhet av digitala nätverk och verksamhet i säkra hemligstämplade miljöer från Försvarsmakten. Huvudkontor ligger i Stockholm, Sverige, men de har närvaro globalt, inklusive Finland, Australien, Norge och Storbritannien

Våra förväntningar

För att lyckas i den här rollen tror vi att du har:
  • Förståelse för lager 2- och lager 3-protokoll och deras funktioner.
  • Skicklighet i att använda verktyg och tekniker för att diagnostisera och lösa nätverksproblem.
  • Ett intresse för att hålla dig uppdaterad med de senaste trenderna inom nätverksteknik och digitalisering.
  • Förmågan att tänka snabbt och kreativt när du står inför utmanande problem.
  • Kommunikationsfärdigheter och förmåga att samarbeta med olika teammedlemmar.
  • Erfarenhet av Linux och programmering är meriterande men inget krav.
Intresserad?

Rekryteringen sker i samarbete med TNG vi är specialister på kompetensbaserad och fördomsfri rekrytering, bemanning och interim. Vi ser fram emot att få din ansökan med CV eller LinkedIn-profil, och utan personligt brev, i vårt enkla ansökningsformulär. Notera att vi inte kan ta emot ansökningar via e-post, men att du alltid är välkommen att maila rekryteraren vid frågor. Efter inskickad ansökan kommer vi dels anonymisera dina personuppgifter, dels be dig att göra ett par rekryteringstester, innan vi gör en första bedömning. Givetvis får du mer information om varje steg när det är dags och så snart du skickat in din ansökan kan du följa den i realtid via vår hemsida. Observera att vi gör urval löpande och tjänsten kan därför tillsättas före sista ansökningsdatum. Varmt välkommen!
eCiceron AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
16 mars 2024 (13 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

TNG IT Digital: Specialister på fördomsfri IT-rekrytering TNG IT Digital är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag som erbjuder fördomsfri IT-rekrytering och bemanning inom två områden: IT-support & drift och den digitala affären. Vår vision är att se bortom fördomar vilket innebär att du söker jobb mer rättvist och fördomsfritt, vilket bidrar till en hållbar arbetsmarknad. Vi ser till kandidatens framtida arbetsprestation och kompetens, inte enbart CV-historik. Genom anonyma ansökningsprocesser, skräddarsydda arbetspsykologiska screeningtester, och en transparent kandidatupplevelse utmanar vi våra kunder att låta fakta gå före magkänsla, namn, ålder, kön och bakgrund när de rekryterar. Det bidrar till nya medarbetare och talanger, ökad mångfald, bättre lönsamhet och innovation hos våra kundföretag samt nya karriärmöjligheter för jobbsökare. Så här går det till när du söker jobb fördomsfritt: (länk till Youtube) https://www.youtube.com/watch?v=ySMqqigPh10 TNG IT Digital, är en del av TNG Group AB, och arbetar inom hela tjänstemannaområdet och har också rekryteringsspecialister inom TNG Tech samt dotterbolaget Ada Digital. Företaget har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar åt 400 kunder på 40 andra orter runt om i Sverige. Se alla våra lediga jobb just nu: https://www.tng.se/lediga-jobb Läs mer om vår fördomsfria rekryteringsprocess: https://www.tng.se/rekryterings-process Vill du jobba som konsult via oss? https://www.tng.se/jobba-som-konsult Läs mer om TNG IT Digital: https://www.tng.se/rekrytering-tng-it-digital