Hoppa till innehåll
Dina arbetsuppgifter:
Vi söker dig som har den känslan som krävs för att montera och utrusta enheterna efter kundernas önskemål och inte ser det omöjliga som omöjligt. Vissa modifieringar vid utrustningar förekommer och då krävs det lilla extra av kreativitet för att lyckas. Som montör kommer du att jobba tight med andra montörer, säljarna och reservdelsavdelningen.

Du kommer att:
  • Montera nya fordon med och utan extra tillbehör
  • Montera småmaskiner, vagnar av olika slag samt tillbehör
  • Ha god ordning kring din arbetsplats samt ordning på verktygen
  • Köra traktor till viss del vid lossning av nya maskiner som anländer
  • Hantera vissa begagnade fordon på inbyteskontroller och göra leveransservice
Din bakgrund:
Vi söker dig som är väldigt intresserad av våra produkter och har teknisk bakgrund och god datorvana. Hantering i leverantörernas och våra egna datasystem förekommer dagligen. Historik i att meka i liknande produkter är meriterande.

Vi söker:
  • En noggrann person med öga för detaljer.
  • Självgående och strukturerad i ditt arbete samt är lösningsorienterad.
  • Initiativrik och drivs av nya utmaningar och gillar högt tempo periodvis.
  • En tävlingsmänniska som presterar bäst när det gäller och har roligt under tiden.
Du kommer att jobba i ett härligt gäng i nya lokaler med en riktigt fin monteringshall och stort lager. Gillar du utmaningar och att jobba med branschens främsta leverantörer är detta jobbet för dig! B-körkort behövs i tjänsten och snöskoter/vattenskoterbevis är meriterande.
Anställning sker löpande.
Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
15 juli 2023 (39 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

E-son Maskin hittar du i Skellefteå på Gymnasievägen 26.
Vi har våra nya lokaler vid E:4 södra utfarten, nära Coop. E-son Maskin säljer nya Ski-doo, Lynx, Can- am, Sea-doo, 4P Trailers, BRP Carrier, Cyklar och tillbehör från SCOTT samt begagnade snöskotrar, vattenskotrar och fyrhjulingar. I vår butik kan du handla reservdelar till dom flesta ATV, MC- och Snöskotermärken och givetvis även till cyklar.
Vi har även en stor sortering av kläder, hjälmar och andra tillbehör som du kan behöva. Vår verkstad reparerar och servar Ski-doo, Lynx, Can-am, Sea-doo vattenskoter. I Cykelverkstaden repareras allt som du vill ha lagat på din cykel.

Liknande jobb