Hoppa till innehåll
Cramo AB logotyp

Arbetande förman Hiss till Skellefteå

Publiceringsdatum
07 februari 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
I din roll som Arbetande förman på vår depå i Skellefteå assisterar du gruppchef samt leder och fördelar arbetet på vår verkstad. I rollen ingår även att administrera kundskador och serviceordrar samt kontering av fakturor. Du är behjälplig i logistiken med alla förekommande arbetsuppgifter i produktområdet. Dagligen kontrollerar och bedömer du inkommande maskiners reparationsstatus, samt supporterar vid maskinförfrågningar från organisationen.

Din uppgift är att effektivisera vår returhantering och säkerställa produkternas underhåll och kvalitet enligt uppsatta riktlinjer, förordningar och föreskrifter. Du blir också delaktig i utvecklingen av hela vår verksamhet på depån. Som arbetande förman leder du och fördelar det dagliga arbetet på returmottagningen och utför de där förekommande arbetsuppgifterna samt verkar för ett gott samarbete mellan försäljning och kundåterlämningar.

Du kommer att vara placerat på vår depå i Skellefteå men även arbeta tätt med våra depåer i distriktet samt även ha kontakt med kunder i området.

Om dig
  • Du har förmåga att växla mellan coachande och kravställande ledarskap.
  • Du är prestigelös och gillar ordning och reda samt föregår med gott exempel genom eget arbete.
  • Du trivs i en social arbetsmiljö och gillar att etablera ett gott lagarbete.
  • Du har en avslutad gymnasial utbildning
  • Du har goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift då det krävs i dialog med kunder
  • God datorvana
  • Du har B-körkort
  • Meriterande om du har tidigare erfarenhet inom byggbranschen och har ledarerfarenhet
Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos Cramo. Du är en naturlig ledare som trivs att komma med utveckligs- och förbättringsförslag. Har förmåga att samarbete med såväl kunder som chefer och anställda.

Ansökan

Vi arbetar aktivt med att vara en arbetsplats som representerar mångfald varför vi gärna ser kvinnliga sökanden och sökanden med annan etnisk bakgrund.

Innan en eventuell anställning på Cramo har vi som policy att genomföra ett alkohol-och drogtest i syfte för att säkerställa en trygg arbetsmiljö för alla.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Distriktschef Niclas Westerberg 070-3255681

Vi undanber oss vänligt men bestämt samtal från rekryteringsföretag och annonsförmedlare.

Liknande Jobb

Cramo AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
03 mars 2024 (6 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Sedan början av 1950-talet har Cramo varit en pionjär inom uthyrningsbranschen. Cramo har idag runt 100 depåer över hela Sverige och tillsammans med Boels Rental har vi 750 depåer i världen. Som helhetsleverantör av uthyrning av maskiner, utrustning och tjänster hjälper vi små och stora företag inom byggbranschen, men även till industriprojekt, offentlig sektor och privatkunder.


Cramo AB ingår i affärsområdet Cramo Norra Europa tillsammans med Norge, Finland, Estland och Litauen. Vi erbjuder moderna maskiner och servicelösningar, delar med oss av vår kunskap och har en passion för service vilket gör oss till ett av de ledande företagen inom uthyrning av maskin- och verktygsbranschen.