Hoppa till innehåll
Coop logotyp

Stora Coop Sörböle Skellefteå Restaurang Kock

Ansök nu

Hos oss på Coop står värdskap och matglädje i fokus. Vi söker dig med känsla för försäljning och som vill vara med och utveckla vår restaurang! Brinner du precis som vi, för service och sälj? Vill du bli en del i vårt lag?

Vi söker en kock till vår restaurang. Tjänsten är på heltid och innebär i huvudsak att arbeta med beredning av kall och varm mat.

I din roll ansvarar du för att kunderna möter en fräsch restaurang och ett gott värdskap från dig och övriga medarbetare. Du bidrar till att vi har effektiva rutiner och att vi säljer med lönsamhet.

Som kock arbetar du i huvudsak med arbetsuppgifter inom varuområdet men även med övriga förekommande arbetsuppgifter inom restaurangen. Har du god erfarenhet av branschen, varukunskap och fallenhet för service? Vi erbjuder ett omväxlande och tempofyllt arbete.

Vi är en stor organisation det innebär att det också finns många möjligheter att vidareutvecklas. Om du vill och har potential kan du växa med oss!

Frågor? kontakta restaurangchef Ingela Wikman tfn 0910-58 38 50.


Du är lyhörd för trender i matkultur och vad som händer inom branschen och på din lokala marknad. Du trivs i och stimuleras av en händelserik vardag och har förmåga att ur det skapa en positiv arbetsmiljö. Du är drivkraftig och kommunikativ och vill samarbeta mot ett gemensamt mål för butiken.

Verklig framgång bygger på att vi älskar vårt jobb och visar äkta omtanke och glädje för våra kunder!

Coop Nord strävar efter att få allsidigt sammansatta personalgrupper med avseende på kön, kulturellt ursprung och ålder.

Facklig kontakt

HRF tfn 0771-57 58 59

Besök vår hemsida www.coopnord.se för mer information om Coop Nord vår organisation och vårt hållbarhetsarbete.

Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
Idag (0 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Coop Nord är en av Sveriges största konsumentföreningar. Vi ägs av över 300 000 medlemmar och driver fler än 80 Coop-butiker i Västerbotten, Västernorrland och Jämtland. Några av våra butiker drivs i franchiseform, som Coopföretag.

Varje dag hittar våra medlemmar och kunder prisvärd, hållbar matglädje till fest och vardag i våra butiker. Vi arbetar med något livsviktigt - mat. Vill du vara en del i vårt lag?

Fler från samma arbetsgivare