Kundansvarig Säljare till StjärnaFyrkant i Skellefteå

Kundansvarig Säljare till StjärnaFyrkant i Skellefteå

Om ossOm företaget
Nu utökar vi vårt Stjärnteam med en ny kundansvarig säljare!
Hos oss på StjärnaFyrkant kommer du till en arbetsplats där alla våra medarbetare brinner för att göra skillnad - för kunder och varandra, men framför allt för de som behöver det som mest. Hållbarhet och välgörenhet ligger oss varmt om hjärtat.
Hjärtat i vår verksamhet är våra medarbetare och som anställd hos oss får du dela dina dagar med riktigt jäkla duktiga och härliga kollegor som alla drivs av att göra det där lilla extra. Hos oss är ingen dag den andra lik, vi blir utmanande varje dag men möter utmaningarna som ett team. Tillsammans skapar vi en arbetsplats som blir mer än bara ett jobb.
Vi är ett familjeägt företag med korta beslutsvägar och ett absolut fokus på att skapa en arbetsplats där vi kan ha kul, som ger oss energi och som skapar kreativa och nöjda medarbetare.
Vi hjälper våra kunder med produkter och tjänster inom IT, Telefoni & Fordon. Grundpelarna i vår verksamhet är våra värderingar - service, ärlighet och kvalité. De präglar allt vi gör för våra kunder och för varandra.
StjärnaFyrkant har bland den högsta kundnöjdheten i Sverige i vår bransch och en trivsel hos personalen på över 9/10. Vi är certifierade inom miljö, arbetsmiljö och kvalité för att fortsätta stärka den positiva upplevelsen för vår personal och våra kunder.
Vi växer snabbt, är ca. 40 stjärnor, omsätter ca. 110 miljoner, är AAA-ratade och finns i Umeå & Skellefteå.Dina arbetsuppgifter
- Ansvara för att bygga nya och utveckla befintliga kundrelationer
- Presentera lösningar från vår portfölj utifrån kundens behov
- Vara delaktig i utvecklingen av vår portfölj
- Bygga offerter och skriva avtal


Din profil
I jobbet som kundansvarig säljare kommer du arbeta nära företagets kunder med hela vårt erbjudande - allt från växellösningar och hårdvara till molntjänster och fordonslösningar. Som kundansvarig säljare är det därför viktigt att du har ett affärssinne och är lyhörd, kreativ och lösningsorienterad. Det är också viktigt att du visar ett stort engagemang, gillar att bygga långsiktiga relationer och är mån om att skapa värde för kunden.
Du kommer vara en del av ett team i världsklass med en kundnöjdhet som är bland den högsta i branschen. Vi förväntar oss en superstjärna som har ett stort driv att lyckas och som flyger förbi säljmålen!
Det är viktigt att du bidrar med positiv energi och vill vara med och utveckla och stärka vårt varumärke i Skellefteå. Vi behöver dig som har hög känsla för service och har god samarbetsförmåga.
Du utgår från våra lokaler på Företagsvägen 1 och behöver ha B-körkort.


Ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med Clockwork Rekrytering. För mer information är du varmt välkommen att kontakta Linus Dahlgren på telefon: 070-821 53-08. Vi arbetar med rekryteringsprocessen löpande, så ansök därför så snart som möjligt, dock senast den 21 februari, via www.clockworkpersonal.se

Mer info
Område Skellefteå
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://clockworkpersonal.se/
Sista ansökningsdag 20 feb 2023 (23 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Clockwork är det nya bemannings- och rekryteringsföretaget. Vi har lång erfarenhet från bemanningsbranschen och vet hur viktigt det är med stark lokal närvaro.

Som ett fullserviceföretag inom bemanning och rekrytering hjälper vi våra kunder med kompetensförsörjning och flexibilitet i alla delar av bolaget. Våra tjänster täcker allt från bemanning av industripersonal och tjänstemän, interim management, matchning och rekrytering. Hos Clockwork är det människorna som gör skillnad.