Hoppa till innehåll
Bravura logotyp

Servicetekniker till STILL

Ansök nu

Vill du arbeta självständigt med mekaniskt arbete där en dag inte är den andra lik? Här får du möjlighet att ingå i ett internationellt bolag där du genomför servicearbete på truckar ute hos en variation av kunder. Vi söker dig som tar stort ansvar och trivs i en självgående roll samt brinner för att arbeta med fordon!

Om tjänsten

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos STILL Sverige AB.

Om företaget

STILL är ett av Europas största truckföretag och ingår i KION Group. Det är ett internationellt bolag som är en av de ledande leverantörerna inom fordon och intralogistiksystem. De tillgodoser deras kunder med helhetslösningar inom materialhanteringssystem som bland annat truckar, lagerutrustning, programvara, tjänster och service. STILL är inne i en spännande expansiv fas där de nu utökar verksamheten i Norr. Här kommer du att arbeta i ett team om tre personer i ett expansivt företag med goda utvecklingsmöjligheter. Du erbjuds ett intressant och spännande arbete i en miljö med fart och fläkt där du förser kunder med service, reparation och underhåll.

Arbetsuppgifter

I rollen som resande servicetekniker arbetar du med underhåll, felsökning och reparation av fordon ute hos företagets kunder. Du planerar dina dagar själv och beställer delar och rapporterar kring ditt arbete. Arbetet genomförs självständigt med maskinens alla delar och innefattar el, hydraulik och mekanik. Vid felsökning på produkterna används dator som verktyg. Dina dagar är variationsrika och du är kontaktperson till utvalda kunder och har även många kontaktytor internt. Du utgår från hemmet och tillhör en arbetsgrupp som arbetar i angränsande regioner, vi söker här till Skellefteå, Piteå och Luleå med omnejd. Inledningsvis får du en gedigen introduktion med upplärning och har utöver det alltid dina kollegor, support och ledare som stöd över telefonen eller digitalt.

* Resor till kund och arbete med underhåll, felsökning och reparationer
* Arbete med el, hydraulik och mekanik
* Planera ditt arbete, beställa material och rapportera
* Kontaktperson gentemot kund

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

* Avslutad gymnasialutbildning, gärna inom fordon, maskin och/eller teknik
* Arbetslivserfarenhet av fordonsservice
* B-körkort
* Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift
* Meriterande med eltekniska kunskaper

Då arbetet planeras och genomförs självständigt ser vi att du tar stort ägandeskap för dina ansvarsuppgifter, utförandet av dessa och säkerställer att alla blir slutförda i tid. Du är duktig på att planera och driva ditt arbete framåt och ber om hjälp när det krävs. Du har en öppen inställning till andra människor och ser ett värde i att samarbeta. Som person är du uppmärksam och tillmötesgående och har ett intresse för att hjälpa andra där du sätter kunden i fokus och anstränger dig för att leverera lösningar. Vidare är du strukturerad i ditt arbetssätt och förstår vikten av att vara noggrann och ordningsam då du är mån om att göra ett bra arbete.

Övrig information

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Skellefteå, Piteå, Luleå
Lön: Enligt överenskommelse

Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
25 juni 2023 (27 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Bravura levererar rekryterings- och bemanningslösningar inom hela tjänstemannaområdet, över hela landet.

Vårt mål är att förenkla rekryteringsprocessen, både för dig som söker nytt jobb och för de företag som vill anställa nya medarbetare. Genom att hålla en tydlig dialog, vara snabba och anpassningsbara samt med en passion för det vi gör säkerställer vi en framgångsrik rekryteringsprocess för alla parter.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare