Vi söker en medarbetare inom träindustrin!

Vi söker en medarbetare inom träindustrin!

Botniastugan är ett företag placerade i Bureå och arbetar inom träindustri med tillverkning av stugor för nytta och nöje.

Vi har funnits i 26 år och är väl etablerade i branschen och har på senare år fått en väldig expansion av våra produkter. Nu behöver vi dig som kan hjälpa oss att möta den efterfrågan som vi har.

Du som har erfarenhet med att jobba med trä eller ett stort intresse för träindustrin är välkommen att höra av dig med ditt cv. Om du dessutom har förarbevis för hjullastare och motviktstruck så är det betydelsefullt.

Arbetet omfattar tillverkning av stugor i planktimmer samt packning av dessa i byggsatsformat. Vi har även en del montering av stugor på fabrik för nyckelfärdig leverans.

Kan du hantera hjullastare och truck så ska kommer du även att sköta en stor del av logistiken med lastning och lossning av stugpaket, virkespaket och palleveranser, samt reglera flödet med material för produktionen.

Arbetet i sig är varierande med olika arbetsuppgifter som ska utföras under dagen i form av kapning, fräsning & packning.

Vi söker dig som är positiv, villig att lära, bra på att arbeta i grupp men även kunna ta egna initiativ. Vi ser gärna att du är ordningsam, flexibel och ansvarsfull med god fysik.

Du ska ha goda kunskaper i svenska språket för tal & skrift samt kunskaper i matematik är meriterande.
Du ska ha B körkort samt gymnasial utbildning.

Arbetet är i huvudsak på vår fabrik i Bureå belägen på Sinusgatan 1.

Arbetet avser heltidstjänst 100 %
Måndag-fredag 07.00-16.00 och lön enl. avtal/överenskommelse.

Känner du att detta skulle vara något för dig så är du varmt välkommen att maila in ditt CV till oss!

CV eller funderingar:
Marcus Wikström
0910-781 784
marcus@botniastugan.se

www.botniastugan.se
Gå gärna in på vår hemsida för att se lite mer vad vi gör.
Mer info
Kontaktperson Marcus Wikström
Telefon 0910-781 784
Email Mejla Marcus Wikström
Område Skellefteå
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Industri & Anläggning, Montör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://botniastugan.se/om-botniastugan/
Sista ansökningsdag 21 apr 2023 (29 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Med över tjugofem års erfarenhet att tillverka Botniastugor så har vi sett och provat det mesta. Vi har hunnit hjälpa 1000-tals kunder över hela Europa att skapa sin egen plats för kroppslig och själslig njutning. Botniastugan är idag ett välkänt varumärke framförallt inom vedeldad bastu. Det är vi mycket stolta över!

Men vår resa till specialist på bastustugor är full av engagerade medarbetare och inte minst idéer och inspiration från våra kunder. Genom att lyssna på dem och kunskapen vi byggt upp genom att själva konstruera och designa våra bastustugor så vet vi hur en riktig bastustuga ska se ut och fungera. Våra samlade erfarenheter och kunskaper har format dagens modellprogram till ett av marknadens bredaste. Vi kan närmast garantera att vi har en bastustuga för varje behov.