Hoppa till innehåll
Boliden Mineral AB logotyp

Elektriker till anrikningsverket i Boliden

Ansök nu
Nu har du möjlighet att bli vår nya dagtidsgående elektriker på El-avdelningen!

Vi erbjuder dig ett arbeta på en trevlig arbetsplats där du får jobba i ett bra team hos en stabil och trygg arbetsgivare. Hos oss arbetar alla för att säkerställa en säker arbetsmiljö som är högsta prioritet.

Låter det intressant? Då vill vi veta mer om dig!

Dina arbetsuppgifter
Dina arbetsuppgifter är utvecklande och varierande och omfattar nyinstallation, felsökning och servicearbeten inom både kraft och automation. Tjänsten är bred och innefattar allt från klenspänning till högspänning. Hos oss på Anrikningsverket erbjuder vi dig möjligheten att utvecklas och du kommer att lära dig mycket om både teknik, elkraft och automation.

Du arbetar självständigt men också i team tillsammans med erfarna elektriker inom området, där du får möjlighet att lära och bidra till det fortsatta arbetet. Du får arbeta i nära samarbete med produktionen och andra delar av organisationen.

Skiftformen är dagtid, måndag till fredag. Beredskap ingår i tjänsten och när du är tillräckligt trygg i rollen ingår du i den.

Vi söker dig
Vi ser fram emot att jobba med dig som är noggrann, strukturerad och kvalitetsmedveten. Du är van att arbeta självständigt samtidigt som du gillar att arbeta i team. Du är med och bidrar till ett kreativt och lösningsorienterat arbetsklimat tillsammans med dina kollegor. Att leverera en god service i hög kvalitet till organisationen är en drivkraft hos dig.

Du har:
  • Gymnasieutbildning med elteknisk inriktning eller motsvarande erfarenhet förvärvad på annat vis.
  • B-körkort
Ansök nu
Varmt välkommen att ansöka med ditt CV till och med söndag den 8 oktober 2023. Rekrytering sker löpande så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt.

Vill du veta mer?
Hör gärna av dig till mig som rekryterande chef Joel Lagerhielm på 0910-77 55 78, joel.lagerhielm@boliden.com.

Frågor om ansökan besvaras av vår Talent Acquisition Partner Charlotte Lindkvist på 0910-77 33 03. Facklig information får du av IF Metall Boliden 0910-77 41 03.

Om Bolidenområdet

Bolidenområdet består av ett anrikningsverk i Boliden och de tre gruvorna Renström, Kristineberg och Kankberg samt Maurliden ett gruvområde under efterbehandling. Antal medarbetare på Bolidenområdet är idag cirka 650 personer, och här på anrikningsverket är vi ungefär 110 medarbetare. Läs gärna mer här.

Bli en del av ett etablerat företag där det dagliga arbetet kännetecknas av mod, omsorg och ansvar. Varje resa på Boliden är unik och möjligheterna är många, hur kommer din resa se ut?

Välkommen med din ansökan!

Sökord: industrielektriker, el, Skellefteå, Norsjö, lediga jobb, jobba i Boliden, gruvindustri, tekniker
Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
08 okt. 2023 (7 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Boliden är ett metallföretag med fokus på hållbar utveckling. Våra rötter är nordiska, marknaden global. Kärnkompetensen finns inom prospektering, gruvor, smältverk och metallåtervinning. Boliden har cirka 4 900 medarbetare och en omsättning på 40 miljarder kronor. Aktien är noterad på NASDAQ OMX Stockholm, segment Large Cap .

Liknande jobb