Hoppa till innehåll
Bilbolaget Nord, Servicemarknad, Skellefteå logotyp

Bilbolaget i Skellefteå söker en Internbilstekniker

Ansök nu
Bilbolaget har funnits sedan 1932 och verkar inom en rad olika områden inom bilägande. Vi är Norrlands ledande återförsäljare av Volvo, Renault, Dacia, Ford samt begagnat och säljer totalt 10 000 bilar. Vi säljer personbilar och transportbilar, har hyrbilsverksamhet, verkstad, däckhotell, erbjuder tankning och tvätt samt har välsorterade bildelsbutiker. Bilbolaget har ca 475 medarbetare och finns på 14 orter i Norra Sverige. Vi strävar efter att vara en arbetsplats som kännetecknas av omtanke, tillgänglighet och kompetens. Varmt välkommen att söka för att bli en del av vår familj!

Bilbolaget i Skellefteå söker en Internbilstekniker med fordonsteknisk utbildning och med några års erfarenhet.

Tjänsten innebär ett intressant arbete och för rätt person goda utvecklings- och förtjänstmöjligheter.

Du ska vara initiativrik, positiv, stresstålig, ordningsam och lockas av utmaningar. Att du dessutom är självständig och har datorvana ser vi som en självklarhet.

Eftersom vi ska ge våra kunder bästa tänkbara service är det viktigt att du känner ansvar för er del av vårt kvalitetstänkande, nöjda kunder är det bästa vi vet.

Arbetet innebär att du gör inbytestest på bilar, monterar utrusning på nya bilar, genomför service, felsöker och reparerar. Du kommer att arbeta självständigt med stöttning från verkstadscoach och vår försäljningsorganisation. Körkort är nödvändigt.

Bilbolaget strävar efter jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka. Vi välkomnar därför sökanden med olika bakgrund.

Ansökan
Ansökan sker löpande med urval och intervjuer.
Vi tillämpar sex månaders provanställning.
Ev frågor ställs till rekryteringsansvarig

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson
Bilbolaget Nord AB
Email
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
22 sep. 2023 (-1 dagar kvar)
Ansök nu

Fler från samma arbetsgivare