Hoppa till innehåll
Bergteamet AB logotyp

Mekaniker till vår verkstad i Boliden

Bergteamet AB har en av branschens mest kompletta maskinparker och satsar på service och underhåll. Vi söker nu fler mekaniker som vill vara med och bidra till vår fortsatta framgång. Som mekaniker hos oss kommer du att vara en viktig del av vårt team och arbeta med att underhålla och reparera olika typer av maskiner och utrustning som används under jord.

Arbetsuppgifter
Som mekaniker/servicetekniker hos Bergteamet AB utför du servicearbete och reparationer av tunnelmaskinermen även lastmaskiner och annan utrustning. Allt från förebyggande underhåll till större reparationer och ombyggnationer.

Vem är du
Vi söker dig med en positiv inställning, god samarbetsvilja, och ett stort intresse för maskiner och fordon.Som person är du engagerad och lösningsorienterad. Du är en mekanikermed intresse för tunga maskiner.

Kvalifikationer
Du har intresse ocherfarenhet av att arbeta som mekaniker.

Erfarenhet av tunga maskiner, kunskap och utbildning inom el, elektronik, starkström och hydraulik är meriterande.

B-körkort är ett krav, C-körkort är meriterande.

Du anställs på vår moderna verkstad i Boliden. Tjänsten är på heltid.

Skicka din ansökan så snart som möjligt då urval sker löpande, märk din ansökan med MekBoliden2023 med e-post till: cv@bergteamet.se.

Frågor angående din ansökan besvaras av Karl-Gunnar Lindkvist, 072-050 24 42, karl-gunnar.lindkvist@bergteamet.se eller Tommy Johansson, 0910-73 43 84, tommy.johansson@bergteamet.se

För fackliga frågor kontakta IF Metall, avdelningskontoret Skellefteå.

Med anledning av ändringarna i lagen (2010:1011) om brandfarliga och explosiva varor (LBE) kan lämplighetsprövning via MSB krävas för tjänsten.

Försäljning av annons- och rekryteringstjänster undanbedes.
Mer info
Telefon
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
21 juli 2023 (44 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bergteamet AB etablerades 1999 och viär ett av skandinavens största entreprenadföretag inom bergarbete under jord. Våra uppdrag omfattar i huvudsak schaktarbeten, bergförstärkning, ort-, ramp- och tunneldrivning. Vi nyttjar modern teknik genom att ständigt uppgradera och byta ut maskinpark, utrustning och metoder. Vi är för närvarande ca 190 anställda och omsätter ca 500 Mkr.

I nära samarbete med våra kunder och leverantörer vill vi ligga i framkant, genom att vara säkrare, snabbare och ständigt bättre!

Liknande jobb