Hoppa till innehåll
Ambra AB logotyp

Projektledare till Skellefteå/Piteå/Luleå

Som projektledare hos oss så kommer du att ha ett helhetsansvar för dina projekt från projektering till överlämnande med den löpande kontakten med såväl kunder som medarbetare. Med ditt tekniska och projektekonomiska kunnande ansvarar du för att uppställda mål nås och att bästa resultat levereras till beställaren.

Dina arbetsuppgifterbestår bland annat av:
  • Deltaga i projekteringar
  • Inköp av material, utrustning och tjänster
  • Resursplanering och arbetsledning
  • Kundansvar, byggmöten och besiktningar
  • Utveckla och bevara kundrelationer
För att trivas och utvecklasi denna roll hos oss så bör du känna igen dig som:
  • Driven och engagerad i dina projekt och kunder
  • God förmåga att arbetsleda och motivera montörerna med högsta prioritet på säkerheten
  • Förmåga att arbeta självständigt på ett strukturerat och effektivt sätt
  • Affärsmässig med god ekonomisk förståelse
Vi tror att du jobbar som projektledare idag, alternativt som beställare eller som konsult, har några års erfarenhet inom ventilationsbranschen och är redo för nya utmaningar. Vi erbjuder en utvecklande tjänst i en organisation som genomsyras av entreprenörsanda och eget ansvar med stora möjligheter att påverka din vardag. Vi är ett gott gäng där gemenskap, trivsel och god arbetsmiljö är viktigt!

Som projektledare kommer du att ha ett nära samarbete med både kunder och medarbetare vilket kräver social kompetens, god kommunikativ förmåga och att du talar/skriver flytande svenska.

Körkort är ett krav. Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper och hur de kompletterar vårt befintliga gäng.

Tjänsten är på heltid med tillträde enligt överenskommelse. Placeringsort är Skellefteå, Piteå eller Luleå. Frågor angående tjänsten besvaras av Robert Brännström på robert.brannstrom@ambraab.se eller 070 661 19 33.

Varmt välkommen med din ansökan (CV och personligt brev) till robert.brannstrom@ambraab.se

Skicka gärna in din ansökan tidigare då vi tillämpar löpande urval så tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag. Märk din ansökan med "Projektledare" i ämnesraden.
Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
13 nov. 2023 (45 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi på Ambra är experter på ventilation, ventilationsservice, industri, plast och projekt. Att arbeta på Ambra innebär möjligheten att vara med på en spännande resa. Ambra har kontor i Skellefteå, Piteå och Luleå.

Liknande jobb