Hoppa till innehåll
ALMA ASSISTANS AB logotyp

Timvikarie till etablerad assistans

Ansök nu
Är du en klok, ödmjuk och inkännande kvinna med ett moget synsätt på tillvaron som är seriös i ditt arbete?
Har du vana av arbete inom vård/ omsorg och är stabil och säker i din yrkesroll? Då vill vi att du söker jobb hos som personlig assistent hos oss. Vi behöver timvikarier till en kvinna i Skellefteå från maj/juni.

Kvinnan har kronisk smärta samt PTSD och är i behov av assistans med personlig omvårdnad vid behov och vid förekommande sysslor i ett hem. Då vi stöttar ett salutogent arbetssätt så ska kunden fortsätta göra de saker hon kan men de perioder hon inte orkar bör man kunna se när hon behöver stöttning. Hon är en mycket kreativ och konstnärlig person som skapar mycket med sina händer.
Är du tillgänglig nu så kan inskolning börja redan under maj så att du kan jobba några nattpass samt extra vid behov från maj/juni. Arbetspassen är vanligtvis förlagda 08:15-20:30 samt 20:30-08:15, finns även några pass 08:15-13:45 samt 13:45-20:30, viss del av natten utgörs av väntetid (6 h per natt).

Då kommunikationen är viktig så är god svenska i tal och skrift ett krav. Viss dokumentation ingår.
I hemmet finns katter så du kan inte vara allergisk.

Vi kräver utdrag från belastningsregistret hos samtliga kunder.
Skicka efter utdrag från belastningsregistret redan nu hos Polisen.se för snabbare uppstart
Kollektivavtal och lön enligt avtal
Mer info
Kontaktperson
Veronica Larzon
Email
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
23 juni 2023 (17 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Alma Assistans är det engagerade företaget som i samarbete med kunden skapar den personliga assistansen. Vi jobbar nära kunden och vet att goda relationer är nyckeln till en väl fungerande assistans. Vi är verksamma i hela Sverige med huvudkontor i Uppsala och lokala kontor i Umeå, Gävle, Stockholm, Göteborg, Helsingborg, Jönköping och Växjö.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare