Elektriker

Elektriker

På Alimak är vi alltid intresserade av talanger som vill bidra till att befästa vår position som världsledande tillverkare av hissar för bygg- och industrisektorn. Vill du vara del i vår framgång? Nu söker vi elektriker till produktion i Skellefteå som vill göra skillnad och driva utvecklingen framåt!

ARBETSUPPGIFTER

Som elektriker kommer dina arbetsuppgifter vara att montera elskåp till våra hissar, det innebär dragning av el kablage, koppling samt kontroll. Du kommer att arbeta både självständigt och i team. Utöver detta är det viktigt att delta i förbättringsarbete, utveckla och driva verksamheten framåt.

KVALIFIKATIONER

Det är viktigt att du som person är nyfiken och vill utvecklas, att du har lätt för att sätta dig in och se helheten samt skapa goda relationer för ditt framtida arbete. Du är driven, flexibel och tycker om att ta ansvar. Dina kvalifikationer består exempelvis av:
  • Gymnasieutbildning inom el- och automation alt likvärdig inriktning
  • Kompetens inom felsökning, kretsschema och ritningsläsning
  • Intresse för teknik och problemlösning
  • God datorvana
  • Språkkunskaper i svenska och engelska

ERBJUDANDE

Hållbarhet genomsyrar allt vi gör och med fokus på säkerhet, innovativ teknik och digitalisering erbjuder vi ett stimulerande och utvecklande arbete i en internationell miljö. Hos oss blir du en viktig del i en gemenskap där du får möjlighet att både växa och utvecklas i din roll. Vi erbjuder även en rad förmåner som möjlighet till flexibla arbetstider, företagshälsovård, ersättning vid kostnad för tandvård, massage, träningskort etc.

ANSÖKAN

Kontakta produktionsledare Magnus Hedström, telefon 073-844 72 38. Facklig företrädare för IF Metall är Örjan Fredriksson, mobil 070-296 64 87.

Intervjuer sker löpande och tjänsten kan därför tillsättas innan sista ansökningsdag som är 28 februari. Tjänsten avser heltid och tillsvidare med tillträde efter överenskommelse. Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar sökande med olika bakgrund.

Skicka din ansökan bestående av ett personligt brev samt CV till produktionsledare Magnus Hedström, magnus.hedstrom@alimakgroup.com
Mer info
Område Skellefteå
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Elektriker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://alimak.com/se/
Sista ansökningsdag 28 feb 2023 (27 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Alimak Group (som koncernen heter) är en världsledande leverantör av vertikala transportlösningar för professionellt bruk. Företaget etablerades i Skellefteå 1948 och är idag ett globalt bolag med över 2000 anställda runt om i världen och försäljning i över 100 länder. Verksamheten i Skellefteå heter Alimak och har cirka 350 anställda. Huvudkontoret ligger i Stockholm och bolaget är noterat på Nasdaq OMX Stockholm. Vill du veta mer kan du besöka www.alimakgroup.com

OM SKELLEFTEÅ

Skellefteå är Norrlands och Sveriges till ytan största kustkommun och en plats med ovanligt bra förutsättningar för att väcka nya tankar, förverkliga drömmar och välja sin egen väg. Med omväxlande årstider, rika naturtillgångar, korta avstånd och en starkt rotad kultur av kreativitet, entreprenörskap och jämlika möten skapar vi tid och utrymme att växa genom det kanske allra mest värdefulla: våra egna och varandras idéer.