Semestervikarie till vår luftgasfabrik Skelleftehamn

Semestervikarie till vår luftgasfabrik Skelleftehamn

SEMESTERVIKARIE TILL VÅR LUFTGASFABRIK I SKELLEFTEHAMN

Till vår luftgasfabrik, som ligger i anslutning till Boliden Mineral i Skelleftehamn, söker vi en semestervikarie från mitten av juni till mitten av augusti. Vi tror att du nyligen har påbörjat eller är på väg mot högskoleutbildning och har grundläggande kunskaper i Fysik och kemi.
Arbetet innebär att jobba som operatör under dagtid, samt när du är färdigutbildad hos oss ingå i beredskapsstyrkan.

Du har utbildning från gymnasiet, datavana samt goda kunskaper i engelska. Dessutom har du körkort.

Som person är du punktlig, noggrann och pålitlig.
Intresserad? Du är välkommen att kontakta Michael Burman, fabrikschef, tel 0910 - 77 39 77 eller 070-605 39 77, för ytterligare upplysningar.

Ansökningar skickas till michael.burman@airliquide.com
Mer info
Område Skellefteå
Yrkesroll Industri & Anläggning
Typ av anställning Heltid, Säsongsjobb
Sista ansökningsdag 28 apr 2023 (34 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Air Liquide är världens ledande leverantör av gaser, teknik och tjänster för industri och sjukvård. Verksamheten finns representerad i 80 länder, har ca 66 000 medarbetare och över 3.6 miljoner kunder och patienter. Oxygen, nitrogen och hydrogen är små molekyler som är grundläggande för liv, materia och energi. Dessa gaser utgör hörnstenarna i Air Liquides vetenskapliga arbete och har varit kärnan i koncernens verksamhet sedan den grundades 1902.

Air Liquide Gas AB utgör en del av Air Liquide-koncernen. Tillsammans med våra systerbolag i Danmark, Finland och Norge ingår vi i en gemensam nordisk organisation. Det betyder att vi har resurser att erbjuda våra kunder en mycket hög grad av service, även tvärs över landsgränserna.