Vill du arbeta med verksamhetssupport hos Tietoevry i Skellefteå?

Vill du arbeta med verksamhetssupport hos Tietoevry i Skellefteå?

Arbetar du kanske som administratör inom skolområdet och är intresserad av att göra något annat? Tietoevry söker nu en medarbetare som kommer att arbeta med support av skolverksamhetens system. Här får du chansen att komma in på ett företag med stora möjligheter till utveckling, där du samtidigt kommer bidra med samhällsnytta! Sök tjänsten redan idag! Urval sker löpande.
Arbetsuppgifter

I rollen som supportagent arbetar du med användarsupport av systemen Edlevo och Procapita. Här arbetar du nära ditt team, där samarbete är viktigt för att lösa era uppgifter. Gemensamt går ni igenom varje dag kring vad som kommit in och vem som ska göra vad. Många ärenden är mindre och kan lösas på några timmar men det kommer även in uppgifter som kan ta längre tid och behöver eskaleras till utvecklarna. I ditt arbete har du ägandeskap över och ansvarar för kommunikation direkt med kund tills ärendet är löst.

Arbetsuppgifter


Kvalifikationer
  • Har erfarenhet av SQL och/eller olika webbtekniker från utbildning/arbetslivserfarenhet
  • Kan kommunicera obehindrat på svenska och engelska i såväl tal som skrift, detta då båda språk förekommer i arbetet

Meriterande om du har erfarenhet från liknande arbete inom administration eller användarsupport.

Som person är du:
  • Självgående
  • Servicemedveten
  • En lagspelare
Övrig Information:
  • Start: 01/03-2023
  • Omfattning: Heltid
  • Placering: Skellefteå

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Jobbkrav
Mer info
Område Skellefteå
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se
Sista ansökningsdag 20 mars 2023 (47 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se