Hoppa till innehåll

Byggbeslag Lås & Säkerhet söker ledande tekniker till Skellefteå

Har du kunskap inom lås och säkerhet eller annan praktisk inriktning inom byggbranschen? Är du van att ta stort eget ansvar och uppskattar varierande arbetsuppgifter? Eller redo att ta nästa kliv i karriären och greppa ett större ansvarsområde.

Byggbeslags produkter och tjänster efterfrågas i Skellefteå och vi breddar nu vår arbetsgrupp. Är du den vi söker?

DIN PROFIL
Vi söker en självgående person med någon form av erfarenhet från byggentreprenader till tjänsten som ledande tekniker med placeringsort Skellefteå. För att trivas i rollen ser vi att du har god förmåga att bygga relationer och är intresserad av att stärka etableringen av Byggbeslags erbjudande på orten.

Du kommer ha direktkontakt med kund och fungera som länk mellan dem och dina arbetskollegor i Luleå. Du arbetar nära Byggbeslags säljare, projektledare och övriga tekniker.

Din bygg-bakgrund kan variera, viktigast för oss är dina personliga egenskaper och din vilja att utvecklas och ta ansvar.

Har du tidigare arbetat med lås och dörrstyrning eller är utbildad låssmed är det självklart meriterande. Likaså om du är van att hantera ritningar och liknande dokumentation.

I DIN TJÄNST INGÅR FRÄMST DESSA ARBETSUPPGIFTER:
 • Försäljning och enklare projektering i form av kundbesök och arbetsplatsbesiktningar.
 • Montage, driftsättning och service av dörrautomatiker och övrig dörrbeslagning.
 • Läsa och förstå låsscheman och ritningar.
 • Underhåll och service av vårt totala produktsortiment.
KVALIFIKATIONER
 • Grundläggande datakunskaper och B-körkort.
 • Du behärskar svenska, då du har kund- och leverantörskontakter.
 • Resor i tjänsten förekommer.
 • Då våra kunduppdrag kan vara säkerhetsklassade krävs svenskt medborgarskap och godkänt utdrag från Polisens belastningsregister.
VI ERBJUDER DIG
 • Attraktivt friskvårdsbidrag
 • Företagshälsovård
 • Möjlighet till vårdförsäkring
 • Personlig servicebil med möjlighet till drivmedelsförmån
Du blir del av en expansiv verksamhet med cirka 300 kollegor runt om i landet, som tillsammans bidrar till ett positivt arbetsklimat. Vi erbjuder en flexibel tjänst där du kommer vara en viktig del av vårt team i vår fortsatta utveckling i regionen.

Vårt mål är att du ska kunna arbeta med kvalitet och nöjda kunder i fokus och att du själv kan utvecklas tillsammans med oss. Byggbeslag jobbar med välutvecklade digitala verktyg, som underlättar och stöttar i vardagen.

Tjänsten är placerad i Skellefteå.

ANSÖK REDAN I DAG!
ELLER TA KONTAKT SÅ BERÄTTAR VI MER
Låter detta intressant? Tveka inte att kontakta platschef Markus Norberg på 010-163 67 67 om du vill veta mer eller skicka in din ansökan direkt (personligt brev och CV) till markus.norberg@byggbeslag.se

Tjänsten är en tillsvidareanställning.

Märk din ansökan "Skellefteå". Alla ansökningar behandlas konfidentiellt. Urval sker löpande, så vänta inte med din ansökan.
AB Byggbeslag Lås & säkerhet logotyp
Sök jobbet
Sista ansökningsdag
17 dec. 2023 (18 dagar kvar)
Typ av anställning

Om arbetsgivaren

Byggbeslag levererar produkter, tjänster och smarta lösningar inom lås, säkerhet och inredning till fastigheter eller byggprojekt. Vår samlade kapacitet och kompetens ger så mycket mer än en bra anläggning – målet är att vår kunskap och erfarenhet även ska minska projektets totala kostnad inklusive miljöpåverkan och samtidigt öka tryggheten. Det vinner vi alla på.

Vår resa tog sin början i slutet av 50-talet då AB Byggbeslag startade i Karlstad med att sälja beslag till bygg- och fastighetsbranschen. Under åren som gått har både vårt erbjudande och vårt företag växt. Vi har kommit närmare våra kunder genom nyetableringar och förvärv och har idag en rikstäckande verksamhet.
http://www.byggbeslag.se

Fler jobb från samma arbetsgivare