Lagersäljare

Lagersäljare

Vi söker en driven Lagersäljare till vår anläggning i
Skellefteå


Vi söker dig som är social, ordningsam och gillar högt tempo. Vi erbjuder omväxlande arbetsuppgifter i ett företag som satsar på sina medarbetare.

Dina
huvudsakliga uppgifter


Som
lagersäljare är dina primära
arbetsuppgifter att hantera den dagliga logistiken av in- och utgående leveranser på ett effektivt sätt. Du arbetar tätt med säljarna och våra chaufförer. Som lagersäljare kommer du att arbeta med lager- och orderhantering, hjälpa kunder med olika önskemål samt se till att de alltid möter ett välfyllt varuhus. Vi har stort kundfokus där du som lagersäljare har en viktig roll och ju mer byggkunskap du har sedan tidigare desto snabbare kommer in arbetet. Du måste ha förmågan att skapa goda kundrelationer och sätter kunden först.

Den vi söker

Vi söker dig som är en lagspelare med både kunder och kollegor.
Som person är du strukturerad, ordningsam, självständig och serviceminded. Vi tror att du som söker framför allt är driven och framåt. För dig är det en självklarhet att kunden alltid står i fokus och du har ett öga för vad god service är. Vidare trivs du med att arbeta både i grupp och självständigt, och är van att vara flexibel när det kommer till att hantera flera olika arbetsuppgifter. Vi söker dig som har erfarenhet av lagerarbete, samt ett intresse för bygg och alltid sätter kunden i första hand. Du bör trivas med att arbeta i en snabbrörlig miljö med högt i tak där du kan bidra till en positiv och utvecklande atmosfär.

Det är meriterande om du
  • har truckkort

har erfarenhet av

  • sälj och kundbemötande
  • har erfarenhet inom logistik

Rollen omfattar
en heltidstjänst tillsvidare, med start i våren 2020.

För med information om bolaget och verksamheten se: www.xlbygg.se/Skelleftea

Din ansökan vill vi ha via mail: roger.lindgren@skelleftea.xlbygg.se

Sista ansökningsdag 2020-02-01. Vi tillämpar löpande rekrytering så vänta inte med att skicka in din ansökan.
Mer info
Kontaktperson Roger Lindgren
Telefon 010-1506601
Område Skellefteå
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 1 feb 2020 (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

XL-BYGG
Skellefteå är en del av XL-BYGG Stenvalls


XL-BYGG Stenvalls har
8 moderna anläggningar i Norr- och Västerbotten och ingår i koncernen Stenvalls
Trä som är ett familjeägt företag från Norrbotten. Tillsammans med över 70 andra bygghandlare i Sverige ingår XL-BYGG Stenvalls i XL-BYGG AB som är en rikstäckande grupp välsorterade, enskilda företag inom byggfackhandeln. Det gör att XL-BYGG Stenvalls kan ta tillvara på fördelarna med att ingå i en stor kedja och samtidigt behålla den småskalighet, lokala anpassning och norrländska förankring som genomsyrar verksamheten.