Fordonstekniker till Skellefteå

Fordonstekniker till Skellefteå

  • Instämmer du med företagets ledord som är Omtanke, Tillgänglighet och Kompetens?
  • Är du en mekaniker som är positiv, ordningsam, ansvarstagande och har kunden i fokus?
  • Vill du arbeta med tunga fordon och dess påbyggnader i en verkstad med trevliga arbetskamrater?
Vi söker en person som har ett stort intresse för teknik och mekanik och ser framtidens fordonsbransch och dess omställning som en häftig utmaning. Inom några år ska fossila bränslen fasas ut och el och gas ser ut att ta över. Detta kräver nya kunskaper i våra verkstäder.

Vi ser gärna att du har fordonsteknisk utbildning eller tidigare arbetslivserfarenhet.
God datorvana och specialistkunskaper såsom transportkyla eller fordonsel är meriterande.

B-körkort är ett krav.

Vi ser fram emot att tillsammans med dig fortsätta att utveckla Nordens största fristående återförsäljare av Volvo lastbilar och bussar.

Wist strävar efter jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka. Vi välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Wist Last & Buss är Nordens största fristående återförsäljare av Volvo lastbilar och bussar och består av två bolag. Wist Last & Buss AB i Sverige med 18 anläggningar mellan Treriksröset och Mälardalen och Wist Last & Buss AS i Norge med 14 anläggningar mellan polcirkeln och Stadhavet. Bolagen omsätter ca 3 miljarder kronor och har 680 medarbetare. Wist Last & Buss ingår i AB Persson Invest som driver verksamheter inom bilhandel, hyvleri, skogs- och fastighetsförvaltning samt förnybar energiproduktion. Koncernen har sitt säte i Östersund och omsätter cirka 7 miljarder och har cirka 1 400 medarbetare. För mer information se www.perssoninvest.se och www.wistlastbuss.se.
Mer info
Område Skellefteå
Yrkesroll Fordon, Fordonstekniker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://wist.varbi.com
Sista ansökningsdag 31 dec 2022 (28 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Wist Last & Buss är Nordens största fristående återförsäljare av Volvo lastbilar och bussar. Wist Last & Buss AB som omfattar Jämtlands, Västerbotten,
Norrbotten, Västernorrland, Uppsala, Västmanland samt södra delarna av Dalarnas län. Wist Last & Buss AS i Norge omfattar ett område från Mo i Rana i norr till Ålesund i söder. Bolagen omsätter ca 2 miljarder kronor och har 550 medarbetare. Wist Last & Buss ingår i AB Persson Invest som driver verksamheter inom bilhandel, hyvleri, skogs och fastighetsförvaltning.

Koncernen har sitt säte i Östersund och omsätter ca 4 miljarder och har 1 000 medarbetare.

För mer information: www.perssoninvest.se och www.wistlastbuss.com