Kylmontör luftvärmepumpar

Kylmontör luftvärmepumpar

Vi söker nu en kylmontör luftvärmepumpar till Vitvaruservice Skellefteå.

Dina arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter kommer vara varierande, men huvudsakliga arbetsuppgift är att installera och serva luftvärmepumpar. Det görs självständigt ute hos kund.

Andra arbetsuppgifter är att hjälpa till vid större byggprojekt och installera och även service av vitvaror.

Arbetet är förlagt vardagar och dagtid.

Din bakgrund/Dina egenskaper

Vi söker dig som är certifierad kylmontör, kategori II. Vi ser även att du har el-kunskap och kan hantera felsökning och installation, utbildning är inte ett krav men erfarenhet efterfrågas. Erfarenhet av kylmontering är väldigt meriterande.

Som person är du serviceinriktad, positiv och teknikintresserad. Du är ansvarstagande och jobbar självständigt med dina arbetsuppgifter. Arbetet består till stor del ute hos våra kunder och stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet.

Du har goda kunskaper i svenska, i tal och skrift.

Information och kontakt

I denna rekrytering samarbetar Vitvaruservice Skellefteå AB med Wikan Personal. Passar beskrivningen in på dig är du välkommen med din ansökan via länk på Wikans hemsida, dock senast 22/8. Hör gärna av dig med eventuella frågor till Wilma Nyman, tel: 0910-77 09 84 , alternativt e-post wilma@wikan.se

Tjänsten avser heltid och är en tillsvidareanställning med tillträde efter överenskommelse.

Om Wikan Personal

Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi förse företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal, som tillfälligt eller permanent tillgodoser deras behov. Wikan har kontor på 10 orter i Sverige, omsätter ca 330 Msek och har omkring 800 anställda. Läs mer på www.wikan.se
Mer info
Kontaktperson Wilma Nyman
Telefon 0910-77 09 84
Email Mejla Wilma Nyman
Område Skellefteå
Yrkesroll Industri & Anläggning, Montör, Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Wikan Personal
Sista ansökningsdag 22 aug 2019 (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vitvaruservice Skellefteå AB är servicepartner till Electrolux Service. Vi utför service på alla Electrolux varumärken, allt från mindre hushållsapparater till luftvärmepumpar. Vi utför installationer åt stora byggföretag som tex Peab, Skanska och NCC och servar och installerar vitvaror åt kommunala och privata fastighetsägare och privatpersoner.

Nuvarande ägarform har varit sedan 2012 och består av 3 delägare. Vi omsätter 3,5 miljoner och är stationerade i Skellefteå.

Vi har mer än 30års erfarenhet inom vitvarubranschen och är nu i behov att expandera.