Software developer till Visma!

Software developer till Visma!

Har du en passion för utveckling och erfarenhet inom C++? Vill du arbeta i en professionell och internationell miljö? Vill du vara en del av ett företag där din befintliga kunskap värderas högt samtidigt som du får chansen att utvecklas?

Missa då inte chansen att bli en av de två utvecklarna vi nu söker till vårt utvecklingsteam!

Visma är ett ambitiöst snabbt växande produktbolag och vi behöver nu förstärkning i ett av våra utvecklingsteam. Teamet utvecklar och förvaltar den ledande HRM-lösningen inom offentlig sektor, och systemet hanterar löner för mer än 600 000 anställda varje månad.

Vi har just nu inte bara en, utan två öppningar för utvecklare i teamet! Den ena tjänsten kommer att fokusera på C++-utveckling medan den andra kommer att arbeta utveckla i C++ men också arbeta med C# mot webben. Så oavsett om du bara vill arbeta med C++, eller vill kombinera med arbete mot webben - läs vidare för att se om detta kan passa just dig!

Om tjänsten

I rollen som systemutvecklare kommer du att förvalta och vidareutveckla vår applikationer enligt givna processer och riktlinjer för arkitektur. Förutom utveckling och förvaltning av backend kommer du även vara delaktig i test, dokumentation, support samt paketering/distribution.

Dina arbetsuppgifter kommer bland annat bestå av följande:
 • Aktivt driva utveckling och förvaltning samt bidra till att minska teknisk skuld.
 • Utföra kodgranskningar och verifiera lösningar, kvalitetskontroll, t.ex. via automatiserade tester.
 • Skriva och hålla befintlig teknisk dokumentation uppdaterad
 • Skriva specifikationer och göra estimat
 • Utredningar och felsökning av kundproblem och programfel.
 • Kundkontakter under pilotperioder
 • Underhåll och delaktighet i att underhålla nödvändig infrastruktur (källkodskontroll, databaser, testmiljöer, osv.)
 • Kommunikation med andra tekniska resurser angående tekniska krav och förändringar
 • Teknisk kvalitetssäkring av releaser och versioner
Kvalifkationer
 • Examen inom systemvetenskap eller likvärdig kunskap
 • Du kan kommunicera fritt på både svenska och engelska då teamet är internationellt
 • Minimum 3 års erfarenhet av utveckling i C++ och MS-SQ
 • Följande är meriterande:
 • Du har kunskap/erfarenhet inom .Net C#
 • Erfarenhet från att arbeta med transaktionsintensiva system med höga krav på prestanda och kvalitet
Vem är du?

För att trivas hos oss är det viktigt att du som person effektivt samarbetar med andra. Samtidigt är det viktigt att du vill få saker att hända och driver ditt eget arbete framåt. Vi främjar också kunskaps - och erfarenhetsutbyte inom teamet, vilket gör att vi gärna ser att du delar med av din yrkesmässiga kunskap samt dina idéer. Vi ser också att du tycker om att lösa komplexa problem och har en analytisk förmåga. Du kommer ha stor tillgång av resurser inom teamet men även inom Visma som är en stor koncern - och blir mycket upp till dig hur stort du vill att ditt nätverk ska bli!

Visma Enterprise erbjuder dig

Hos oss jobbar du i en av Europas ledande IT-koncerner som kännetecknas av stark framåtanda, prestigelöshet och entreprenörskap. Vi är stolta över våra kompetenta och engagerade medarbetare och vi tror att engagemang skapas genom utmaningar, trygghet samt flexibilitet.

Visma är mer än bara systemlösningar- våra lösningar svarar på riktiga utmaningar med syfte att förenkla våra kunders vardag och ge dem möjligheten att arbeta smartare. Vi är här för att bidra till tillväxt och välstånd för företag och samhälle. Tack vare våra lösningar förbättrar vi affärer, karriärer och liv.

Låter det intressant? Då ser vi fram emot att få din ansökan! Intervjuer sker löpande, så skicka in din ansökan redan idag. Om du har några frågor under tiden, vänligen kontakta: gunnar.nilsson@visma.com.

Antal tjänster: 2

Placering: Stockholm eller Skellefteå

Välkommen med din ansökan!

Läs mer om Visma's Privacy Statements här: https://www.visma.com/privacy/.
Mer info
Område Skellefteå
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 12 feb 2021 (22 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Visma erbjuder programvara och tjänster som förenklar, digitaliserar och effektiviserar affärsprocesser inom privat och offentlig sektor. Koncernen verkar i Norden, Benelux, Centraleuropa och Östeuropa. Med fler än 11 000 anställda, 1 000 000 kundavtal och en omsättning på 1 526 miljoner euro under 2019 är koncernen ett av de ledande programvaruföretagen i Europa. Besök Visma.se

Läs mer om vårt Privacy Statement här: https://www.visma.com/privacy/.