Industrisanerare

Industrisanerare

Är du intresserad av ett variationsrikt jobb? Nu behöver vi förstärka med ett flertal chaufförer och industrisanerare till vår verksamhet inom industrisanering på Veolia i Skellefteå!

Anställningsplats är i Skellefteå och tjänsten tillsvidare. Arbetet innehåller en hel del tunga moment och sker i högt tempo, vilket innebär att god fysik är en förutsättning.

Hos Veolia får du arbeta i ett företag som genomsyras av entreprenörsanda med korta beslutsvägar där din roll är mycket viktig för företagets utveckling och du har stor frihet under ansvar att nå dina mål. Du blir en del av ett globalt världsledande företag med tillgång till internationell spetskompetens.

Kvalifikationer
  • YKB
  • C-körkort & ADR är meriterande
  • Behärska svenska mycket väl både i tal och skrift
  • God förmåga att kommunicera med kunder
Som person är du ansvarsfull, flexibel, duktig på att prioritera och kan fatta egna beslut i stressiga situationer. Du har daglig kontakt med kunder vilket ställer krav på dig att ha god social förmåga, vara serviceinriktad och hantera kunder på ett professionellt sätt.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och vill att du delar och tillämpar Veolias värderingar: ansvar, solidaritet, respekt, innovation och kundfokus, samt tillämpar dessa i ditt yrkesutövande. Veolia är en internationell koncern med stora karriärmöjligheter. Vi erbjuder dig ett arbete där du får möjlighet att utvecklas och arbeta med kompetenta medarbetare i ett stabilt företag som erbjuder goda villkor.

Sök tjänsten på kontoret i Skellefteå på tfn 0910-702530

Kontakt: Arbetsledare Tobias Markstedt
Mer info
Område Skellefteå
Yrkesroll Industri & Anläggning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 6 apr (18 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Veolia-koncernen omsätter 25 miljarder euro med 174 000 anställda och är världsledande inom optimerad resurshantering. Veolia utformar och tillhandahåller lösningar inom energi, vatten och förädling av avfall som bidrar till en hållbar utveckling av samhällen och industrier. Veolia möjliggör därmed övergången till en cirkulär ekonomi. Veolia Nordic är 1 200 anställda och representerar Veolia i de nordiska länderna och omsatte 2015 2,1 miljarder kronor.