Vattenfall Services växer och söker fler medarbetare i Skellefteå!

Vattenfall Services växer och söker fler medarbetare i Skellefteå!

Vattenfall Services företagskultur präglas av säkerhets- och entreprenörsanda där kreativitet, självständighet och resultatorientering är nyckelbegrepp. Vi arbetar kundinriktat i en mål- och projektorienterad organisation. Att i alla moment arbeta säkert är en självklarhet, säkerheten är nummer ett inom Vattenfall Services.

Nu söker vi fler medarbetare som vill vara med i utvecklingen av vår verksamhet i Skellefteå!

>> Distributionselektriker
>> Regionnätstekniker
>> Ledande montörer.

Vi arbetar med service, underhåll och byggnation av elnät inom 0,4-130 kV. Vi kan erbjuda ett varierat och intressant arbete med utmaningar. Vi har stark gemenskap och en arbetsmiljö där vi hjälper varandra. Du kommer att kunna växa och vidareutvecklas i en ansvarsfull yrkesroll. Arbetet innebär oftast arbete utomhus i team med kollegor och andra entreprenörer.

Vi rekryterar både erfarna och nyutexaminerade medarbetare till Skellefteå. Vi söker dig som har ett stort engagemang och ett arbetssätt som kännetecknas av samarbete, omdöme och stort säkerhetsfokus.

Grundläggande kvalifikationer för alla tjänster
>> El-utbildning på gymnasienivå
>> Datorvana, goda kunskaper i svenska och engelska
>> B-körkort och möjlighet att resa i tjänsten.

Meriterande är
>> Eftergymnasial utbildning inom eldistribution/linjemontage
>> Erfarenhet av rollen ledande montör inom byggnation och/eller elnät
>> ESA-utbildning
>> Godkänt intyg för arbete på hög höjd
>> BE-körkort.

Placeringsort
Skellefteå

Kontakt
Rekryterande chef Stig Björnemark, 070-310 28 49
Rekryterare Ingela Skoog, 0730-243 164.

Fackliga representanter
Sven Johannesson Unionen, Leif Karlsson SEKO, Torbjörn Blom Akademikerna och Magnus Tjergefors Ledarna. De nås via Vattenfalls växel, 08-739 50 00.

Urval kan komma att ske löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan. Ansök via vår annons på vattenfall.se/jobb senast 25 april, 2020. Vi kan tyvärr inte ta emot ansökningar på annat sätt.

Välkommen med din ansökan!

Tillsammans skapar vi Sveriges säkraste arbetsplats!

Vattenfall är en del av Sveriges kritiska infrastruktur, därmed är många av våra tjänster säkerhetsklassade. Dessa tjänster är säkerhetsklassade och därför kommer säkerhetsprövning genomföras i enlighet med säkerhetsskyddslagen.

Vi är övertygade om att mångfald bidrar till att bygga ett mer lönsamt och tilltalande företag och strävar efter att vara goda förebilder när det gäller mångfald. Vattenfall arbetar aktivt för att alla anställda ska ha samma möjligheter och rättigheter oavsett ålder, etnisk eller kulturell bakgrund, könsidentitet och könsuttryck, religion/tro, sexuell läggning eller funktionsförutsättning.

Vattenfall Services bygger, underhåller och utvecklar energilösningar för näringsliv och offentlig verksamhet. Bland våra kunder hittar du nät- och energibolag, industrier, kommuner, landsting och entreprenadbolag. I Sverige har vi drygt 1 800 medarbetare på ett 90-tal orter. Våra verksamhetsområden är byggnation - underhåll - konsulttjänster. Läs mer på www.vattenfallservices.se

Linkedin Vattenfall Services Nordic AB
Instagram vattenfallservices
Mer info
Område Skellefteå
Yrkesroll Industri & Anläggning, Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://careers.vattenfall.com/se/jobb/
Sista ansökningsdag 25 apr 2020 (23 dagar kvar)