Distributionselektriker till Vattenfall Services i Skellefteå

Distributionselektriker till Vattenfall Services i Skellefteå

Vattenfall Services företagskultur präglas av säkerhets- och entreprenörsanda där kreativitet, självständighet och resultatorientering är nyckelbegrepp. Vi arbetar kundinriktat i en mål- och projektorienterad organisation. Att i alla moment arbeta säkert är en självklarhet, säkerheten är alltid nummer ett inom Vattenfall Services.

Vi söker nu engagerade distributionselektriker till vår nya etablering i Skellefteå. Enhet Construction Servicesgenomför projekt och levererar helhetslösningar till ställverk och kraftstationer, samt för byggnation av kraftledningar. Våra kunder är framförallt elnätsbolag och vattenkraftsproducenter.

Nu finns chansen att få vara med från start då vi bygger upp vår verksamhet i Skellefteå! Som distributionselektriker i projektverksamheten på Construction Serviceskommer du att arbeta med byggnation av friledningsnät, jordkabelnät och nätstationer inom 20-, 10-, och 0,4-kV.

Arbetet innebär att du oftast arbetar utomhus i team med kollegor och andra entreprenörer. Resor är en del av vardagen. Vi kan erbjuda ett varierat och intressant arbete med utmaningar. Vi har stark gemenskap och en arbetsmiljö där vi hjälper varandra. Du kommer att kunna växa och vidareutvecklas i en ansvarsfull yrkesroll.

Kvalifikationer
Vi söker både dig som har erfarenhet av att arbeta som distributionselektriker/linjemontör/montör samt dig som är i början av en karriär inom vår bransch.

Att i alla moment arbeta säkert är en självklarhet för dig. Du har ett stort engagemang och ditt arbetssätt kännetecknas av struktur, samarbete, bra omdöme och att du handlar utifrån mål och riktlinjer med stort säkerhetsfokus.

>> El-utbildning på gymnasienivå, eftergymnasial utbildning inom eldistribution kan vara meriterande
>> Datorvana, goda kunskaper i svenska och engelska, samt B-körkort och möjlighet att resa i tjänsten är ett krav
>> Erfarenhet av rollen ledande montör, ESA-utbildning och intyg för arbete på hög höjd är meriterande.

Placeringsort
Vattenfall Services nya etablering i Skellefteå.

Kontakt
Rekryterande chef Stig Björnemark, 070-310 28 49
Rekryterare Ingela Skoog, 0730-243 164

Fackliga kontaktpersoner
Sven Johannesson, Unionen
Leif Karlsson, SEKO
Torbjörn Blom Akademikerna
Magnus Tjergefors, Ledarna, du når alla via Vattenfalls växel, 08-739 50 00.

Vattenfall är en del av Sveriges kritiska infrastruktur, därmed är många av våra tjänster säkerhetsklassade. Dessa tjänster är säkerhetsklassade och därför kommer säkerhetsprövning genomföras i enlighet med säkerhetsskyddslagen.

Vi är övertygade om att mångfald bidrar till att bygga ett mer lönsamt och tilltalande företag och strävar efter att vara goda förebilder när det gäller mångfald. Vattenfall arbetar aktivt för att alla anställda ska ha samma möjligheter och rättigheter oavsett ålder, etnisk eller kulturell bakgrund, könsidentitet och könsuttryck, religion/tro, sexuell läggning eller funktionsförutsättning.

Tillsammans skapar vi Sveriges säkraste arbetsplats!
Vi ser fram emot din ansökan senast 6 januari, 2020!

Vattenfall Services bygger, underhåller och utvecklar energilösningar för näringsliv och offentlig verksamhet. Bland våra kunder hittar du nät- och energibolag, industrier, kommuner, landsting och entreprenadbolag. I Sverige har vi drygt 1 900 medarbetare på ett 90-tal orter. Våra verksamhetsområden är byggnation - underhåll - konsulttjänster. Läs mer på www.vattenfallservices.se

Linkedin Vattenfall Services Nordic AB
Instagram vattenfallservices
Mer info
Område Skellefteå
Yrkesroll Industri & Anläggning, Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://careers.vattenfall.com/se/jobb/
Sista ansökningsdag 6 jan 2020 (22 dagar kvar)