Lagerarbetare till Valutec AB

Lagerarbetare till Valutec AB

Just nu är Valutec i en tid med mycket optimistisk tillväxt, därför önskar vi nu att utöka vårt härliga team med fler kollegor. Valutec investerar i arbetsglädje, samarbete och lärande över gränserna. Vi erbjuder dig en internationell arbetsmiljö med goda anställningsförmåner samt sociala och stödjande kollegor.

Om tjänsten
Som lagerarbetare kommer du främst att arbeta med in och utleveranser i lagret. Du kommer att arbeta med reservdelsordrar och jobba med mottagningskontroll. I ditt arbete på lagret förekommer det även arbetsuppgifter som att boka frakter samt ta emot och skicka iväg gods. Du arbetar på Valutecs lager i Skellefteå. Valutec erbjuder goda karriärmöjligheter och en arbetsplats med varierade arbetsuppgifter samt möjlighet till flex.

I din roll som lagerarbetare kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
  • Godshantering
  • Reservdelsordrar
  • Boka frakter
Valutec AB erbjuder en tillsvidareanställning med start enligt överenskommelse. Provanställning kan komma att tillämpas.

Om dig
Vi söker dig som har datorvana och har goda kunskaper i engelska. Du har gärna erfarenhet av att arbeta med liknande arbetsuppgifter sedan tidigare. Meriterande är om du har motviktstruckkort, hjullastarkort och traverskort, men det är inget krav. Som person är du ordningsam och noggrann i ditt arbete. Du är stresstålig och van att hantera flera olika arbetsuppgifter på samma gång.

Viktigt för tjänsten är:
  • Noggrann
  • Strukturerad
  • Engelska i tal och skrift
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om Valutec
Valutec Group AB, med säte i Skellefteå är världens ledande leverantör av virkestorkar och bidrar till ett ökat användande av trä. Med de helägda dotterbolagen Valutec AB, Skellefteå, Valutec Oy Riihimäki, Finland, Valutec LLC samt Valutec Wood Drying Inc i Vancouver, Kanada omsätter koncernen ca 750 miljoner kronor per år. Sedan 2020 ingår Valutec Group AB i börsnoterade Addtech. Valutec - Good for Wood.

Kontaktuppgifter

Valutec AB samarbetar med Adecco i denna rekryteringsprocess. Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:

Johanna Forsell via Adecco 073 684 71 65 eller johanna.forsell@adecco.se

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Sista ansökningsdag 221030 men vänta inte med att söka då urval sker löpande.

Varmt välkommen med din ansökan!

Sökord
Lager, Lagerarbetare, Valutec, Skellefteå, Adecco
Mer info
Område Skellefteå
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Adecco
Sista ansökningsdag 30 okt 2022 (30 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Om Adecco Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.