Ursviken Technology söker automationsingenjör/programmerare

Ursviken Technology söker automationsingenjör/programmerare

Ursviken Technology är ett spännande och utvecklande företag som konstruerar och tillverkar egna produkter. Konstruktionsavdelningen består av 10 konstruktörer som alla spelar en viktig och central roll i organisationen. Vi är ett medelstort företag med korta beslutsvägar som värnar om medarbetarnas utveckling och framgång.

Hos oss kommer du att få jobba i ett team av kunniga medarbetare i en inspirerande, kreativ och utvecklande miljö. Du får jobba med utveckling av nya produkter och förbättring av befintliga. Arbetet är kreativt, varierande och utvecklande där du får möjlighet att följa projekten från order till installation.

Dina arbetsuppgifter

Arbetet sker i projektform och du ingår i ett team med konstruktörer inom mekanik och el. I din tjänst arbetar du med specialorder och utvecklingen av nya produkter, samt anpassningar av ombyggnader och redan levererade maskiner. Det är ett nära samarbete med kunden som uttrycker behovet och sedan är det Ursviken Technology som föreslår lösningarna. Programmeringen sker i B&R Automation Studio.

Eftersom vi verkar internationellt kommer resor att kunna bli aktuellt i tjänsten.

Din bakgrund/Dina egenskaper

Vi söker dig som har erfarenhet av programmering av automatiseringsanläggningar inom industrin och som har ett genuint teknikintresse. Du är van att programmera med programspråket ST (Structured Text) och eller C i B&R Automation Studio eller motsvarande utvecklingsmiljö. Det är meriterande om du har EL-CAD kunskaper. För att lyckas i denna roll ser vi att du har en teknisk högskoleutbildning och/eller erfarenhet från liknande arbete inom verkstads- eller processindustrin.

Vi lägger stor vikt på dina personliga egenskaper. Som person är du noggrann, strukturerad och du har en vilja att driva utvecklingen framåt. Du har en god förmåga att arbeta både självständigt och i grupp. Vidare ser vi att du är flexibel och att du klarar av att hantera förändringar i ett högt tempo.

Du uttrycker dig obehindrat på svenska och engelska i både tal och skrift.

Information och kontakt

Omfattning: Heltid, Tillsvidare
Sista ansökningsdag: 2021-05-23
Placeringsort: Ursviken

I denna rekrytering samarbetar Ursviken Technology AB med Wikan Personal AB.
Ansöker gör ni på www.skelleftea.wikan.se
Information om tjänsten lämnas av Ellen Berg, 0910-77 09 85 alt ellen@wikan.se

Välkommen med din ansökan!

Om Wikan Personal

Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 15 orter i Sverige, omsätter ca 330 Msek och har omkring 800 anställda. Läs mer på www.wikan.se
Mer info
Kontaktperson Ellen Berg
Email Mejla Ellen Berg
Område Skellefteå
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Wikan Personal
Sista ansökningsdag 23 maj 2021 (16 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Ursviken är en global tillverkare av högkvalitativa maskiner inom plåtbearbetning såsom kantpressar, gradsaxar och andra specialdesignade maskiner för att möta våra kunders mest krävande behov. Ursviken har lång erfarenhet och ett stort kunnande om produktion inom tung industri och har som ambition att tillverka maskiner som är ledande inom flexibilitet, kvalitet och produktivitet med ett stort fokus på kunden.

Omsättningen för Ursviken Technology AB uppgår till ca 150 Mkr och exportandel är 75%. Företaget är beläget i Ursviken utanför Skellefteå. I koncernen ingår dotterbolaget Ursviken Inc som utgör ett nätverk av försäljning och service av maskiner inom Amerika.