Ursviken Technology AB söker montörer!

Ursviken Technology AB söker montörer!

Om företaget

Ursviken Technology AB har över 135 års erfarenhet av maskintillverkning och ett genuint kunnande för att skapa de mest avancerade lösningarna till våra kunder. Vi har kunder i över 75 länder och starkt intresse av att alltid sätta kunden i fokus. Ursviken tillverkar högteknologiska kantpressar med upp till 10 000 tons presskraft och arbetar kontinuerligt med att hitta nya innovationer och lösningar. Ta chansen att få vara en drivande del i vår framtidsresa!

Dina arbetsuppgifter

Som montör hos Ursviken Technology arbetar du med mekaniskt montage av kantpressar. Visst hydraulikmontage kan förekomma om du som söker har kunskap inom området, men det är inget krav. I rollen så måste man kunna följa ritningar och arbetsrutiner och därmed bidra till att uppnå gruppens leveransmål.
Dina dagar är omväxlande, du får ta mycket eget ansvar och arbeta självständigt samtidigt som du samarbetar med flera andra avdelningar.

Din profil

Du som söker har genomfört en gymnasieutbildning inom industriteknik eller liknande. Du är positiv, ansvarstagande och uppskattar utmaningar. Vi söker en kollega som vågar ta för sig och fråga när man känner sig osäker. Du ska kunna arbeta i grupp och på sikt bli mer självständig och kunna ta egna initiativ.
Flytande svenska i tal och skrift är önskvärt, men det kan även fungera med engelska.
Grundläggande IT-kunskaper önskas. Meriterande om du som söker har kunskap i affärssystem, gärna i Monitor.

Meriterande om du som söker har:
Truckkort och Traverskort
Kunskaper i ritningsläsning
Förståelse av 3D-CAD modeller

Ansökan

Sök tjänsten via vår hemsida www.clockworkpersonal.se.
För frågor om tjänsten, kontakta Maja Lundström via 073 - 351 27 44 eller maja.lundstrom@clwork.se.

Vi intervjuar kandidater löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag.
Mer info
Kontaktperson Maja Lundström
Telefon 073 351 27 44
Område Skellefteå
Yrkesroll Industri & Anläggning, Montör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 10 juli 2022 (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Hej! Det är vi som är Clockwork. Vi arbetar med rekrytering och bemanning men vi brukar säga att vi är i "bättre framtidsbranschen" - för vi vill vara en kraftkälla för företag och människor som vill utvecklas. Vårt erbjudande är träffsäker matchning mellan företagens behov och medarbetarnas kvaliteter, oavsett om det handlar om jobb i industri- eller tjänstesektorn, inom skolvärlden eller i olika integrationsprojekt. Vi tror på människor och vi vet att rätt människa på rätt plats gör skillnad. Därför är det viktigt för oss att ha koll på varje marknad, varje företag och varje medarbetare. Och därför är det viktigt för oss med en stark lokal närvaro. Du möter oss i tjugo städer från Stockholm i söder till Luleå i norr.
Läs mer på www.clockworkpersonal.se