Ursviken söker fräsare/CNC operatör

Ursviken söker fräsare/CNC operatör

Tjänsten
Som fräsare/CNC-operatör arbetar du tillsammans med andra fräsare/CNC- operatörer i olika skiftlag. Arbetet innebär skiftgång, övertid förekommer. Du kommer att arbeta tätt tillsammans med personal från andra produktionsavdelningar samt med personal från konstruktionsavdelningen.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

 • Programmering
 • Riggning
 • Fräsning
 • Transport av material

Utbildning och kvalifikationer:
För rätt person erbjuds ett omväxlande och flexibelt arbete med ständigt nya utmaningar. Vi söker dig som är självgående, strukturerad och ordningssam. Du ska kunna planera och växla mellan olika arbeten, vara kvalitetsmedveten och ta ansvar i ditt arbete. Du har god samarbetsförmåga och kan kommunicera både muntligt som skriftligt. Tjänsten innefattar och kräver kompetens i alla våra fräsmaskiner (Soraluse,
Okuma, mm)

För att vara aktuell för tjänsten behöver du ha:
 • Gymnasieutbildning industri
 • B-körkort
 • Kunskap inom programmering
 • Kunskap i ritningsläsning
Meriterande är:
 • Heidenhain styrsystem
 • Traktorkort, truckkort, traversutb.
 • Vana vid hantering av stora och tunga artiklar
 • Kunskap inom svets

Vi erbjuder
Ursviken är ett spännande och utvecklande företag som konstruerar och tillverkar egna produkter. Produktion består av ca 30 anställda som alla spelar en viktig och central roll i organisationen. Vi är ett medelstort företag med korta beslutsvägar som värnar om medarbetarnas utveckling och framgång.

Skellefteå är en växande stad med en ständigt förändrande stadsbild. Näringsliv, privatpersoner, allmännytta och kommun hjälps åt att bidra till den största byggboom vi har upplevt i Skellefteå på över 20 år. En stor fördel med Skellefteå är de korta avstånden vilket underlättar livspusslet. Skellefteå är den största kustkommunen och med rika naturtillgångar, skiftande årstider och ett djupt rotat entreprenörskap finns möjligheten att leva ett tryggt, balanserat och händelserikt liv.

Villkor
Tjänsten är en tillsvidareanställning och avser heltid

Kontakt
För ytterligare information och frågor om tjänsten kontakta:
Jan Storfält, Tel +46 910 516 63
Jan.storfalt@ursviken.com
Facklig företrädare:
Jon Nyström, Tel +4673-8335601
IF Metall
Mer info
Kontaktperson Jan Storfält
Telefon +46 910 516 63
Område Skellefteå
Yrkesroll Industri & Anläggning, CNC-Operatör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 9 maj 2021 (22 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Ursviken är en global tillverkare av högkvalitativa maskiner inom plåtbearbetning såsom kantpressar, gradsaxar och andra specialdesignade maskiner för att möta våra kunders mest krävande behov. Ursviken har lång erfarenhet och ett stort kunnande om produktion inom tung industri och har som ambition att tillverka maskiner som är ledande inom flexibilitet, kvalitet och produktivitet med ett stort fokus på kunden.
Omsättningen för Ursviken Technology AB uppgår till ca 150 mkr och exportandel är
75%. Företaget är beläget i Ursviken utanför Skellefteå. I koncernen ingår dotterbolaget Ursviken Inc som utgör ett nätverk av försäljning och service av maskiner inom Amerika.