Är du vår nästa CNC-operatör till en av våra kunder i Skellefteå?

Är du vår nästa CNC-operatör till en av våra kunder i Skellefteå?

Har du verkstadsutbildning eller erfarenhet i CNC och vill bidra med din kunskap samt kapacitet? Som har ett intresse för ritläsning och mätteknik där tillverkningsserierna är av blandade storlekar? Låter det här intressant ska du söka tjänsten idag.

Information om tjänsten

Professionals Nord söker för uppdragsgivares räkning en CNC-operatör. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos en av våra kunder under sex månader. Intentionen är att du på sikt ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Vi söker en CNC-operatör som vill vara med i kundens expansion. Du kommer att arbeta i deras lokal i Skellefteå där de som arbetar är i blandade åldrar och har en trivsam miljö.
Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och för uppdragsgivarens önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@professionalsnord.se
Professionals Nord har stark lokal kännedom och tillsammans med oss blir du en viktig representant som bidrar till ett starkare Norrland!

Arbetsuppgifter

Som CNC-operatör hos kundföretaget kommer dina arbetsuppgifter att bestå av fräsning, svarvning, ritläsning och maskinunderhåll. Som operatör på företaget är du med ifrån start och gör att programmering och ställ- och produktionskörning samarbetar nära varandra. Det som även ingår i dina arbetsuppgifter är:
  • Ställa och programmera maskiner utifrån ritningar eller CAD/CAM underlag
  • Planera, övervaka och kontrollera maskinens arbete
Uppdragsgivaren är ett företag där du får utvecklas och kunskapen inom företaget är stor vilket gör att du finner hjälp och stöttning av kollegor.

Vi söker dig som

Har en grundutbildning för CNC-operatör vid industriprogrammet inom gymnasieskola, eller har erfarenhet sedan tidigare inom liknande bransch. Vi ser även att du har ett intresse för programmering och maskinunderhåll.

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen som CNC-operatör. Du är driven människa som vill lära dig nya saker och är framåt mot kollegor, vi ser även att du är lösningsorienterad och kan hantera problem ifall de uppstår.

START: Omgående
OMFATTNING: Heltid
STAD: Skellefteå
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Frida Johansson

Sök tjänsten genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se
Mer info
Område Skellefteå
Yrkesroll Industri & Anläggning, Maskinarbete
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Professionals Nord Rekrytering AB
Sista ansökningsdag 12 apr (22 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Vi satsar på att skapa och bibehålla arbetstillfällen i Norrland genom personaluthyrning och rekrytering. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision - För ett starkare Norrland! Läs mer om oss på www.professionalsnord.se.