Tribo fastigheter söker en serviceinriktad vaktmästare

Tribo fastigheter söker en serviceinriktad vaktmästare

Som vaktmästare på Tribo Fastigheter får du möjlighet att bidra med egna initiativ och arbeta självständigt med omväxlande arbetsuppgifter.
Innehar du B-körkort, är driven och självgående? Då kanske detta är jobbet för dig!

Dina arbetsuppgifter

Som vaktmästare på Tribo Fastigheter kommer du att följa företagets rutinbeskrivningar. Arbetsuppgifterna är varierande och involverar både tyngre lyft, gräsklippning och snöskottning.
Arbetstiderna är belagda vardagar 07.00-16.00.

Din bakgrund/Dina egenskaper

I tjänsten kommer du att köra en mindre skåpbil, det är därför krav på körkort och att du är bekväm med att köra bil. Meriterande är om du har körkort för traktor då vi utför snöskottning på vissa av våra fastigheter själva. Har du kunskap inom snickeri eller VVS är även detta meriterande. Som person är du driven och är van att arbeta självgående. Du kan ta egna initiativ och ser dig själv som en problemlösare. Du träffar dagligen våra kunder (hyresgäster) och det är därför viktigt att du är serviceinriktad och att du har en god social kompetens.

Tjänsten kräver att du kan tala flytande svenska och att du behärskar det engelska språket. För att vara aktuell för tjänsten krävs det att du inte har någon anmärkning i belastningsregistret och att du kan arbeta heltid from 1 sep.

I denna rekrytering lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Information och kontakt

I denna rekrytering samarbetar Tribo Fastigheter med Wikan Personal. Passar beskrivningen in på dig är du välkommen med din ansökan via länk på Wikans hemsida, dock senast 11 augusti 2020. Ansökningar hanteras löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt. Hör gärna av dig med eventuella frågor till rekryteringskonsult, Ellen Berg, tel: 0910-770980, e-post ellen@wikan.se

Om Wikan Personal

Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 10 orter i Sverige, omsätter ca 330 Msek och har omkring 800 anställda. Läs mer på www.wikan.
Mer info
Kontaktperson Ellen Berg
Email Mejla Ellen Berg
Område Skellefteå
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Service & Kundtjänst, Serviceyrken
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Wikan Personal
Sista ansökningsdag 11 aug 2020 (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Tribo Fastigheter är ett privatägt fastighetsbolag som tillhör Olofsson Invest-koncernen med inriktning på bostäder i centrumnära områden i Skellefteå. Vi äger och förvaltar drygt 29 000 kvm fördelat på ca 410 lägenheter. Vi eftersträvar god service och trivsel för dig som hyresgäst. Vi har egen personal för fastighetsskötsel, underhåll och administration.