Banchef till Tjintokk

Banchef till Tjintokk

Tjintokk erbjuder en arbetsplats i vackra Slagnäs med närhet till natur och rekreation.

Just nu söker vi en banchef som kommer att ansvara för våra vägnät, banor och maskinpark. Har du erfarenhet av anläggning/väg/mark och en förmåga att leda och skapa goda relationer så kan du vara den vi söker!

Dina arbetsuppgifter

Som banchef har du det övergripande ansvaret för Tjintokks vägnät, banor och maskinpark. I tjänsten har du ett projekt-, underhåll- och budgetansvar samt ett personal- och arbetsmiljöansvar. Du driver strategiska och mer övergripande frågor rörande väg och mark. I arbetet ingår även kontakter med leverantörer och kunder. Som banchef leder och fördelar du arbetet för den egna personalen och underentreprenörer.

Din bakgrund/Dina egenskaper

Vi söker dig som har en Väg och anläggnings utbildning och/eller motsvarande arbetslivserfarenhet och några års erfarenhet som arbetsledare, platschef, entreprenadingenjör eller motsvarande- inom mark och väg. Du känner dig trygg i ditt ledarskap och vågar fatta beslut. Som person är du välorganiserad, affärsmässig och är van att planera och jobba utifrån både korta- och långsiktiga mål. Du har lätt för att skapa kontakter med såväl kunder som medarbetare och du uttrycker dig obehindrat på svenska och engelska, tyska ser vi som meriterande.

För tjänsten krävs det att du har erfarenhet av att arbeta i olika system och att du har en god datavana. Har du tidigare erfarenhet från kalkylering är det meriterande.

Information och kontakt

I denna rekrytering samarbetar Tjintokk AB med Wikan Personal. Passar beskrivningen in på dig är du välkommen med din ansökan via länk på Wikans hemsida. Hör gärna av dig med eventuella frågor till rekryteringskonsult, Ellen Berg, e-post: ellen@wikan.se

Ansökningarna kommer att behandlas löpande, men med sista ansökningsdag 2022-06-12.

Tjänsten avser heltid med tillträde efter överenskommelse. Personalboende finns att tillgå i byn ca 3 km från arbetsplatsen.
Slagnäs ligger cirka 6 mil söder om Arjeplog i Arjeplogs kommuns allra sydligaste del vid sjön Naustajaures strand. Att bo i Slagnäs har många fördelar såsom vacker natur och frisk luft, närhet till rekreation och friluftsliv. Vintertid kan du upptäcka det vackra landskapet från din snöskoter och gillar du att fiska finns ett flertal fiskrika vatten inom räckhåll.

Gillar du friluftsliv och vacker natur är Slagnäs ett ställe för dig!

Om Wikan Personal

Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 10 orter i Sverige, omsätter ca 330 Msek och har omkring 800 anställda. Läs mer på www.wikan.se
Mer info
Kontaktperson Ellen Berg
Telefon 0910-770985
Email Mejla Ellen Berg
Område Arjeplog
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Wikan Personal
Sista ansökningsdag 12 juni 2022 (17 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Tjintokk AB är ett av Sveriges största biltestföretag. Företaget är verksamt i Arjeplogs Kommun, Slagnäs sedan 1986. Tjintokk AB har det största hotellet norr om Stockholm med sina 440 rum.