Mjukvaruutvecklare till Tieto Skellefteå

Mjukvaruutvecklare till Tieto Skellefteå

Är du utbildad inom mjukvaruutveckling och har hunnit få lite arbetslivserfarenhet men känner att du vill fortsätta utvecklas? Denna tjänst erbjuder dig att få vara med att utveckla och leverera marknadsledande IT-stöd för svensk socialtjänst.

Nu söker vi på Poolia utvecklare till Tieto i Skellefteå. Urval sker löpande så ansök redan idag!

Om tjänsten

Tieto Sweden AB utvecklar och levererar IT-stöd för svensk socialtjänst. De är marknadsledande inom denna sektor.
De vill nu förstärka och utveckla deras verksamhet vidare med hjälp av fler kompetenta medarbetare inom området Familjeomsorg.

Tietos affärsområde fokuserar på produkter som underlättar arbetet för kommunens anställda och på samma gång ger medborgarna insyn och delaktighet. Med hjälp av Tietos produkter, e-tjänster, integrationer, mobila lösningar och välfärdsteknikologi kan både användare av deras system och medborgarna på ett enkelt sätt få det stöd som behövs.

Du kommer att:
  • Arbeta Agilt i projektform enligt Scrum
  • Möjligheten att påverka och komma med utvecklingsförslag och idéer
  • Personlig utveckling inom intressanta teknikområden tillsammans med erfarna kollegor.
Vem är du?

Vi söker dig som har utbildning på högskolenivå inom IT, alternativt motsvarande praktisk erfarenhet. Du har redan arbetat med mjukvaruutveckling och då gärna med web. I ditt CV hittar vi spår av att du arbetat med:
  • C
  • .NET
  • HTML5
  • Javascript
  • CI/TA
Meriterande är erfarenhet av UX/UI och/eller att du arbetat som scrummaster .

Tjänsten är på heltid och med tjänstgöringsort Skellefteå.

Om verksamheten

Tietos mål är att vara kundernas förstahandsval för affärsförnyelse och det ledande mjukvaru- och tjänsteföretaget i Norden.

I en snabbt föränderlig värld kan varje bit av information användas för att skapa nytt värde. Tieto vill omsätta möjligheterna i den datadrivna världen till värde för människor, företag och samhället i stort. Vi har idag en framträdande roll i det digitala ekosystemet och använder vår mjukvara och våra tjänster för att skapa verktyg och lösningar som förenklar vardagen för miljontals människor, hjälper kunder att förnya sin affär genom att fånga möjligheterna med modernisering, digitalisering och innovation och som skapar nya möjligheter baserat på öppenhet, innovationssamarbeten och ekosystem.

Tieto utgår från ett starkt nordiskt arv och kombinerar global förmåga med lokal närvaro. Huvudkontoret ligger i Esbo, Finland, och bolaget sysselsätter omkring 14 000 experter i cirka 20 länder. Tietos omsättning är cirka 1,5 miljarder euro.

Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag genom att klicka på ansök på poolia.se.
Mer info
Kontaktperson Helena Forsberg
Telefon 072-0790869
Område Skellefteå
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Poolia
Sista ansökningsdag 15 dec 2019 (2 dagar kvar)