Säljare

Säljare

Säljare Byggvaruhandeln
Norrland

Med ambition att utvecklas

Nu söker vi en affärsinriktad säljare till Norrland som skall fortsätta att vidareutveckla samarbetet med våra återförsäljare som finns inom järn- och byggvaruhandeln. Lämplig bostadsort kan vara Luleå / Skellefteå med omnejd.

Din roll
Som säljare på Thomée kommer du ansvara för att sälja vår breda produktportfölj, innehållande drygt 25 000 produkter. Du kommer också:  

  • Ha kund-, volym- och resultatansvar och vara återförsäljarens bästa partner med fokus på lönsamhet 
  • Arbeta aktivt med våra säljkoncept, genomföra aktiviteter och delta på mässor 
  • Arbeta aktivt med kundens affär som ofta är komplex
  • Arbeta självständigt och får eget budget- och lönsamhetsansvar, samt trivs med att göra affärer

Människor växer och utvecklas - en naturlag som vi på Thomée och våra ägare Salix Group värdesätter och skapar möjligheter för. Vi ser det som vårt ansvar att låta varje medarbetare växa i sin takt och att bidra till att nyfikenheten hålls levande. Det berikar vår kultur och bidrar till vår gemensamma strävan att alltid förbättra.

Vi söker dig som:

  • Har sinne för affärer och är resultatorienterad
  • Är van att jobba självständigt och har ett strukturerat arbetssätt
  • Tänker proaktivt, långsiktigt och har god planerings- och prioriteringsförmåga 
  • Har gedigen säljerfarenhet, gärna med branschvana
  • Brinner för att skapa långsiktiga relationer med både kunder och medarbetare samtidigt som du vågar utmana kunden och inte är rädd för att ifrågasätta

Vi erbjuder ett stimulerande och utmanande arbete på ett välrenommerat och välskött företag med starka marknadspositioner. Vi har korta beslutsvägar och du får stora möjligheter att påverka din egen utveckling.

 

”Vi söker nu en driven säljare som kan axla rollen på ett väl upparbetat distrikt och som passar in i laget. På Thomée brinner vi för att skapa mervärde för våra kunder, i form av smarta logistik och servicetjänster blir vi en stark och effektiv partner för svenska järn- och bygghandlare.

Vi har kunskap med oss sedan 1892 och ett gott renommé på marknaden om att vara både trovärdiga och lyhörda. Vi har ett starkt erbjudande som vi hela tiden försöker att förbättra.   

Kort o gott, vårt mål är att hjälpa kunden att effektivisera sin hantering av förnödenheter och förbrukningsmaterial med smarta lösningar som skapar ordning & reda samt lönsamhet i båda ändar.”

- Håkan Rosenqvist, försäljningsdirektör

 

Kontakt och ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med Säljpoolens rekryteringskonsult Kim Storm. Du når Kim på 031-70 45 182.

Skicka in din ansökan via ansökningsknappen. Vi arbetar med löpande urval under denna rekrytering, vi vill därför gärna ha in din ansökan snarast möjligt. 

Välkommen med din ansökan!

 

Om oss
Thomée är en ledande leverantör av förnödenheter till den svenska järn- och byggfackhandeln. Vi erbjuder ett noga utvalt sortiment av egna och väl etablerade varumärken i kombination med attraktiva logistik- och marknadsföringskoncept. Företaget omsätter 641 MSEK och har 35 anställda i Sverige.

Thomée är en del av Salix Group som ägs av Volati. I Salix ingår också Heco Nordiska, Tecca, T-Emballage, Väggmaterial AB, Habo, Kellfri, Swekip, Pisla, Miljöcenter och servicebolaget Volati Handel Service. Volati är noterat på Nasdaq Stockholm.

Läs mer på www.thomee.se

Mer info
Område Skellefteå
Yrkesroll Utesäljare, Försäljning, Key Account Manager, Account Manager
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.saljpoolen.se
Sista ansökningsdag 8 okt 2022 (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Säljpoolen är ett av landets ledande rekryteringsbolag och vi har specialiserat oss på att rekrytera personal inom följande befattningar: säljare, innesäljare, chefer och marknad. Vi tillsätter ca 450 tjänster per år!