Ta chansen till ny karriär inom träindustrin med Snidex och T2 College!

Ta chansen till ny karriär inom träindustrin med Snidex och T2 College!

Vill du byta bransch?
Då är T2 College rekryteringsutbildning i samarbete med Snidex någonting för dig!
Vi söker dig som är driven och ambitiös och som vill satsa på en snabb väg till nytt jobb. På endast 2 veckor får du en grundutbildning som gör det möjligt för dig att arbeta i träindustrin. Utbildningen är kostnadsfri för dig som söker och bedrivs delvis på distans och delvis lärarledd på Campus i Skellefteå med fysiska träffar på kvällstid. Utbildningen sträcker sig mellan torsdag den 9 maj till torsdag den 23 maj 2019.

Vad är rekryteringsutbildning?
Syftet med rekryteringsutbildningen är att vi på Snidex snabbt ska hitta dig med rätt kompetens till vår arbetsplats. Du som blir antagen till denna utbildning får grundläggande kunskaper som krävs för att kunna bli anställd hos oss på snickeriföretaget Snidex.

Efter genomförd utbildning avgör Snidex vilka som får anställning utifrån det engagemang, inställning och kunskaper du tagit till dig.

Om företaget
Snidex AB omsätter ca 170 mkr och har ca 100 anställda. Vi utvecklar, tillverkar och marknadsför fönster med hög kvalitet och höga prestanda till huvudsakligen den svenska objektmarknaden. Våra flexibla produktplattformar med både aluminiumbeklädda fönster och traditionella träfönster är utgångspunkt för fönsterlösningar till projekt inom både nyproduktion och ROT.Våra kunder är främst byggentreprenörer och företag inriktade på fönster- och fasadrenoveringar.

Snidex AB har en 100 årig historia. Sedan 2011 är företaget helägt av danska Dovista- gruppen som är specialiserade på fönster och har fabriker i 4 länder och 10 väletablerade varumärken, varav Snidex är ett. Dovista ingår i danska VKR-koncernen med totalt 14 000 anställda och verksamhet i 40-talet länder.

Vad krävs av dig som söker?
Utbildningen genomförs under högt tempo och det är viktigt att du är motiverad och lägger tid på att ta in kunskaperna. Att du gillar att samarbeta och har en positiv attityd ser vi som självklart.

Du behöver vara tillgänglig för följande aktiviteter:

  • Deltagande vid Studiebesök på Snidex Fredag den 26/4 eller Måndag den 29/4
  • Full närvaro under de lärarledda övningarna på T2 college, campus Skellefteå,Torsdag den 9/5, Måndag den 13/5 och Torsdag den 23/5 mellan kl. 17.00-20.00.
  • Genomförande av de digitala övningarna på egen tid.
  • Kursen avslutas med ett praktiskt och teoretisk prov.

Din bakgrund/Dina egenskaper
Troligen har du en anställning idag men vill prova någonting nytt. Kanske har du en lång arbetslivserfarenhet eller är i starten av din karriär. Viktigast är att du vill utvecklas och våga prova en annan bransch.

Känner du dig lockad av denna utbildning som kommer att ge dig ett nytt yrke om du genomför dessa två veckor med godkänt resultat?
Ansök omgående - vi kommer att göra urval löpande.
Välkommen med din ansökan!

Information och kontakt
Passar beskrivningen in på dig är du välkommen med din ansökan där du svarar på frågorna "Vem är jag" och "varför vill jag satsa på rekryteringsutbildningen hos Snidex" via mail till maria@t2college.se. Viktigt! Ange "Rekryteringsutbildning Snidex" som ämne.
Mer info
Kontaktperson Maria Marklund
Telefon 070 760 17 07
Email Mejla Maria Marklund
Område Skellefteå
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.snidex.se/
Sista ansökningsdag 1 apr (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

T2 college arbetar tillsammans med industriföretagen för att skapa en hållbar utveckling inom industrin. Vi tror att lösningen för att skapa tillväxt är att ta tillvara på den nya tekniken och inspirera morgondagens industriarbetare till nya, smarta lösningar.

T2 College samarbetar med den kommunala gymnasieskolan kring gymnasieutbildning inom industri och teknik, utför vuxenutbildningar samt kompetenshöjande utbildningar för företag. Gemensamt för alla utbildningar är kombinationen av teori och praktiskt lärande i nära kontakt med näringslivet. Det ger eleverna möjligheter att samla kunskap och samtidigt skapa kontaktnät som mest troligt leder till arbete efter examen.