Är du Swoosh nya c-chaufför i Skellefteå?

Är du Swoosh nya c-chaufför i Skellefteå?

Vi söker en serviceinriktad spolbilschaufför som vill arbeta med den senaste tekniken inom Swoosh område. Låter detta intressant? Sök tjänsten redan idag då vi arbetar med ett löpande urval!

Information om tjänsten

Professionals Nord söker för Swoosh räkning en spolbilschaufför. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning och du kommer att vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos Swoosh under sex månader. Intentionen är att du på sikt ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Swoosh är ett av Norrlands mest växande företag där avdelning i Skellefteå inte är ett undantag. Då de är i en expansiv fas vill de nu utöka sitt team idag på fem chaufförer med en ytterligare en spolbilchaufför. Johan Brännström, chef i Skellefteå, pratar om sina medarbetare med stolthet i rösten där det finns ett tydligt fokus på teamet. Du kommer att komma till en arbetsgrupp med stor gemenskap, både på och utanför jobbet. Swoosh har nya fräscha fordon, den nyaste tekniken och är stolta över sin sammansvetsade organisation.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och Swoosh önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@professionalsnord.se

Professionals Nord har stark lokal kännedom och tillsammans med oss blir du en viktig representant som bidrar till ett starkare Norrland!

Arbetsuppgifter

Som c-chaufför hos Swoosh kommer du att köra spolbil i Skellefteå med omnejd där du utgår från Skellefteå. Det kan också förkomma arbete på annan ort i Norrland. Körningarna kommer främst att ske på dagtid, där övertid kan förekomma. Jourtid kommer att förekomma längre fram i din anställning. Swoosh har en bred kundkrets, både privatpersoner, företag och industrier där en viktig del i ditt jobb kommer att vara att stolt vara ansiktet utåt för Swoosh.

Vi söker dig som

Har C-kort och YKB för lastbil. Det är även meriterande om du kört lastbil tidigare. Då en stor del av ditt arbete kommer att bestå av dialog med kunderna, är det av vikt att du behärskar det svenska språket i tal och skrift.

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos Swoosh.
Du är arbetsam och visar på ett engagemang och stolthet för ditt arbete. Då daglig kontakt med kunder är vanligt förekommande har du en god känsla för service och kan flexibelt växla mellan arbetsuppgifter. Viktigt är också att du har förmågan att med noggrannhet utföra dina arbetsuppgifter.

START: Enligt överenskommelse
OMFATTNING: Heltid
STAD: Skellefteå
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Josefin Sjöström

Sök tjänsten genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se

Information om kundföretaget

Swoosh är ett modernt miljötekniskt företag som arbetar med avancerade tjänster inom sanering, stamrenovering, högtrycksspolning, inspektion, rådgivning och förebyggande åtgärder. Vi täcker hela Norrland plus Mälardalen. Våra uppdragsgivare är stora och små företag, industrier, offentlig sektor och privata hushåll. http://swooshsverige.se/tjanster/
Mer info
Område Skellefteå
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Energi & Miljö
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Professionals Nord Rekrytering AB
Sista ansökningsdag 31 dec 2020 (67 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Vi satsar på att skapa och bibehålla arbetstillfällen i Norrland genom personaluthyrning och rekrytering. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision - För ett starkare Norrland! Läs mer om oss på www.professionalsnord.se.