Processtekniker

Processtekniker

Till vår betongfabrik i Skellefteå söker vi en medarbetare som kommer att arbeta med den dagliga produktionen, provtagning och löpande underhåll på betongfabriken.

Om tjänsten

Vi söker dig som vill ha frihet under ansvar och brinner för att ge en hög service till våra kunder, leverantörer och chaufförer. Du är praktiskt lagd, har en god samarbetsförmåga och trivs med ett flexibelt arbetssätt.

Kravprofil

Du har en teknisk gymnasieutbildning, gärna erfarenhet från betongbranschen samt innehar B-körkort. Det är meriterande om du har klass II betongutbildning och en maskinförarutbildning.

I denna rekrytering tillämpar vi löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Tjänsten är på heltid med tillträde enligt överenskommelse, vi tillämpar provanställning på 6 månader.

Vi erbjuder

I Peab blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens påarbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Jerker Andersson, Driftledare, 0733-84 87 40,
Nils-Petter Nilsson, Arbetschef, 072-452 45 19,
Mer info
Kontaktperson Jerker Andersson, Driftledare
Telefon 0733-84 87 40
Område Skellefteå
Yrkesroll Transport & Logistik, Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 31 jan (14 dagar kvar)