Saneringstekniker till Ocab Skellefteå

Saneringstekniker till Ocab Skellefteå

Är du ute efter ett praktiskt arbete? Nu söker vi saneringstekniker med start under februari/mars till Ocab i Skellefteå.

Information om uppdraget:

Som saneringstekniker ingår du i ett team. Du kommer arbeta med många sorters skador inom sanering - men med fokus på byggrivning och städning. Övriga arbetsuppgifter kommer vara exempelvis byggstädning, brandsanering och avfuktning. Du arbetar ute hos olika kunder och med olika projekt runt om i Skellefteå med omnejd. Arbete på annan ort som kräver att du sover borta kan förekomma och tjänsten kräver därför att du är öppen och har möjlighet till detta.

Detta är ett konsultuppdrag, vilket innebär att du anställs av StudentConsulting och arbetar hos Ocab.
Anställningen förväntas starta under februari/mars och inleds med en provanställning på 6 månader med god chans till förlängning. Behovet kan variera beroende på kundens verksamhet.
Arbetstiderna är vardagar mellan 07-16, avvikande tider kan förekomma.
All kontakt gällande jobbet sker genom StudentConsulting.

Detta söker vi:

Ett krav för denna tjänst är att du innehar körkort B. Meriterande är om du även tidigare genomgått PCB, skylift-, asbest-, eller fallskyddsutbildning.
Vi söker dig som är engagerad i det du tar dig för. Du är självgående, noggrann och ansvarstagande. Då du varje dag kommer ingå i ett team är det viktigt att du har lätt för att samarbeta med andra. Eftersom arbetet är fysiskt krävande ser vi att du som söker innehar god fysik.

Låter detta som något för dig? Missa inte denna chans, sök redan idag! Urval och intervjuer sker löpande.

Sökord: Underhåll, Sanering

Sökord: Underhåll, Sanering
Mer info
Område Skellefteå
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 28 feb 2021 (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com