Plattsättare till NOAK

Plattsättare till NOAK

Har du erfarenhet inom plattsättning? Söker du en trygg och förmånlig anställning? Då har vi jobbet för dig!

Information om uppdraget:

Vi söker nu en plattsättare till Nordisk Akustik och Klinker AB. "NOAK" är marknadsledande inom golvläggning, plattsättning och undertak i Norr- och Västerbotten. Bolaget grundades 1955 och har under de senaste åren vuxit kraftigt genom förvärv av bland annat Piteå Golv & Kakel, Kakelhuset i Luleå, Lindströms Golv i Råneå och JB Golv i Piteå. Sedan slutet av 2016 går dom under namnet NOAK. De har kontor i Luleå, Piteå, Skellefteå och Umeå.

Som plattsättare hos NOAK kommer du arbeta i ett marknadsledande team. I arbetsuppgifterna ingår det att stötta kunden i valet av plattor samt själva monteringen. De arbetar med plattsättningsentreprenader inom badrum, kök och tvättstugor men också större bad- och bruksanläggningar.

Detta är en rekrytering så du kommer bli anställd direkt av NOAK och kommer utgå från deras lokaler i Skellefteå. För frågor angående tjänsten vänligen kontakta ansvarig rekryterare på StudentConsulting. Arbetstiderna är vardagar under kontorstider.

Detta söker vi:

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet inom plattsättning, gärna inom våtrum. Är du GVK eller BRK certifierad ses det som mycket meriterande. (Ange gärna i CV eller personligt brev om du har utbildning som plattsättare.) Som person trivs du att arbeta i team och har ett systematiskt tillvägagångssätt. Du trivs i en ansvarsfull roll och tycker om mötet med kund. Vidare har du B-körkort och är flytande i svenska tal och skrift.

Passar ovanstående beskrivning in på dig? Tveka då inte, sök idag! Vi kallar till intervjuer löpande och tjänsten kommer tillsättas omgående eller så fort vi har hittat rätt person.
Mer info
Område Skellefteå
Yrkesroll Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande 
rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi 10 000+ tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se