Mjukvaruutvecklare till Strongpoint Cash Security

Mjukvaruutvecklare till Strongpoint Cash Security

Är du mjukvaruutvecklare och intresserad av att vara en del av StrongPoint? Triggas du av problemlösning så kan detta vara tjänsten för dig. StrongPoint erbjuder möjligheten att vara med och utveckla världens säkraste produkt!

Information om uppdraget:

StrongPoint skapar ökad produktivitet för europeiska handlare genom att tillhandahålla innovativa, integrerade butiksteknologiska lösningar förankrade i långvariga relationer med kunder och partners. Deras fokusområden är butiksproduktivitet, betalningslösningar, effektivitet i kassaområdet och e-handelslogistik. Strongpoint med över 500 anställda står redo att leverera professionell service och konsulttjänster. StrongPoint har sitt huvudkontor i Norge och är noterat på Oslobörsen.

Du kommer till en attraktiv och förändringsbenägen arbetsgivare och får goda karriärmöjligheter. Du får samarbeta med duktiga arbetskamrater i en modern arbetsmiljö som präglas av öppenhet och framtidstro. Marknadsmässiga anställnings- och lönevillkor erbjuds. Tjänsten är på heltid med tillträde omgående eller efter överenskommelse.

Detta söker vi:

Som utvecklare hos Strongpoint så ingår du i deras utvecklingsteam. Du anpassar och utvecklar funktioner enligt kundens behov och arbetar främst i C och C++. Som utvecklare har du direkt kontakt med bolagets kunder.

Vi söker dig som har högskoleutbildning inom programutveckling och goda kunskaper inom C,C++. Vi ser gärna att du har grundläggande kunskaper av elektronikkonstruktion.

Meriterande om du har kunskap inom något av följande:
  • Java
  • Assa
  • Assembler,
  • Visual studio,
  • Linux
  • Versionshanteringssystem.
Du är kreativ som person och gillar problemlösning. Det är viktigt att du är utåtriktad och att du trivs att arbeta i grupp samt projektform. Du tar ansvar för ditt eget arbete och ser dig själv som noggrann. Dina kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift är goda.

Eftersom Strongpoint arbetar med säkerhetsprodukter krävs det att du är ostraffad.

Sökord: Assa, Mjukvaruutvecklare, Linux, Visual Studio, Java

Sökord: Assa, Mjukvaruutvecklare, Linux, Visual Studio, Java
Mer info
Område Skellefteå
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 29 feb 2020 (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com