Säljansvarig till StjärnaFyrkant i Skellefteå

Säljansvarig till StjärnaFyrkant i Skellefteå

Dina arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter kommer innefatta bland annat att...
  • Skapa förutsättningar för säljavdelningen i Skellefteå att lyckas
  • Se till att arbetsgruppen trivs, mår bra, utvecklas och får vara med och påverka
  • Representera företaget i olika nätverk och event
  • Vara med och driva marknadsföringen i Skellefteå
  • Ansvara för att bygga nya och utveckla befintliga kundrelationer
  • Presentera lösningar från vår portfölj utifrån kundens behov
  • Vara delaktig i utvecklingen av vår portfölj
  • Bygga offerter och skriva avtal
Din profil

I jobbet som säljansvarig ansvarar du för att Skellefteåkontorets säljavdelning uppnår uppsatta sälj- och resultatmål. Det är din uppgift att säljavdelningen levererar, trivs och mår bra. Du kommer även ansvara för några viktiga konton och arbeta nära företagets kunder med hela vårt erbjudande - allt från växellösningar och hårdvara till molntjänster och fordonslösningar. Som säljansvarig är det därför viktigt att du har hjärtat på rätt ställe, har ett affärssinne och är lyhörd, kreativ och lösningsorienterad. Det är också viktigt att du visar ett stort engagemang, gillar att bygga långsiktiga relationer och bygga team.
Du kommer vara en del av ett team i världsklass med en kundnöjdhet som är bland den högsta i branschen. Vi förväntar oss en superstjärna som har ett stort driv att lyckas, skapar förutsättningar för andra att lyckas och bygger ett team som flyger förbi säljmålen!
Du ska vara är en förebild för andra anställda och vara mån om att skapa värde för kunden.
Det är viktigt att du bidrar med positiv energi och vill vara med och utveckla och stärka vårt varumärke i Skellefteå. Vi behöver dig som har hög känsla för service och god samarbetsförmåga.

Du utgår från våra lokaler på Företagsvägen 1 och behöver ha B-körkort.

Ansökan

I denna rekrytering samarbetar vi med Clockwork Rekrytering. För mer information är du varmt välkommen att kontakta Linus Dahlgren på telefon: 070-821 53-08. Vi arbetar med rekryteringsprocessen löpande, så ansök därför så snart som möjligt, dock senast den 31 december, via www.clockworkpersonal.se
Mer info
Kontaktperson Linus Dahlgren
Telefon 070 821 53 08
Email Mejla Linus Dahlgren
Område Skellefteå
Yrkesroll Försäljning, Säljsupport
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 31 dec 2022 (35 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Nu söker vi dig som vill vara säljansvarig för ett Stjärnteam!
Hos oss på StjärnaFyrkant kommer du till en arbetsplats där alla våra medarbetare brinner för att göra skillnad - för kunder och varandra, men framför allt för de som behöver det som mest. Hållbarhet och välgörenhet ligger oss varmt om hjärtat.
Hjärtat i vår verksamhet är våra medarbetare och som anställd hos oss får du dela dina dagar med riktigt jäkla duktiga och härliga kollegor som alla drivs av att göra det där lilla extra. Hos oss är ingen dag den andra lik, vi blir utmanande varje dag men möter utmaningarna som ett team. Tillsammans skapar vi en arbetsplats som blir mer än bara ett jobb.
Vi är ett familjeägt företag med korta beslutsvägar och ett absolut fokus på att skapa en arbetsplats där vi kan ha kul, som ger oss energi och som skapar kreativa och nöjda medarbetare.
Vi hjälper våra kunder med produkter och tjänster inom IT, Telefoni & Fordon. Grundpelarna i vår verksamhet är våra värderingar - service, ärlighet och kvalité. De präglar allt vi gör för våra kunder och för varandra.
StjärnaFyrkant har bland den högsta kundnöjdheten i Sverige i vår bransch och en trivsel hos personalen på över 9/10. Vi är certifierade inom miljö, arbetsmiljö och kvalité för att fortsätta stärka den positiva upplevelsen för vår personal och våra kunder.
Vi växer snabbt, är ca. 40 stjärnor, omsätter ca. 110 miljoner, är AAA-ratade och finns i Umeå & Skellefteå.