Kundansvarig Säljare Skellefteå

Kundansvarig Säljare Skellefteå

Stena Stål söker en Kundansvarig Säljare till filialen i Skellefteå

Till vårt team i Skellefteå söker vi nu en ny kollega. Drivs du av att göra affärer, identifiera och utveckla nya affärsmöjligheter är det här tjänsten för dig. Som Kundansvarig på Stena Stål får du en viktig roll som bidrar direkt till förtagets utveckling.

Om Stena Stål
Stena Stål, en av Sveriges mest expansiva strålgrossister är en rikstäckande stålleverantör med ett brett sortiment av produkter som balk, armering, rör, plåt, stångstål, rostfritt, aluminium och specialstål. Vi arbetar tillsammans med våra kunder på att vidareutveckla erbjudanden som tillför kundnytta och affärsvärde. Med våra lokala kontor på femton platser i landet och vår logistikapparat täcker vi hela
Sverige. Vi satsar på är att vara marknadsledande inom digitala och webbaserade lösningar. Stena Stål ingår i familjeägda Stena Metallkoncernen med säte i Göteborg.

Din roll hos oss
I rollen som Kundansvarig kommer du att driva ett tekniskt och strategiskt försäljningsarbete av stålprodukter. Du ansvarar för hela säljprocessen – från kundbesök till avtalsskrivning och efterföljande arbete med att säkerställa att vi levererar den service och kvalitet som kunden önskar. Vidare ansvarar du, tillsammans med filialens säljteam, för befintlig kundstock och försäljningsvolymer, dock kommer fokus ligga på att identifiera nya kunder och affärsmöjligheter.

Du besöker dina kunder som finns i regionen (Norra Västerbotten) vilket innebär att resor förekommer i tjänsten. Du rapporterar till Filialchef.

För att vara aktuell för tjänsten har du:
  • En gymnasial utbildning
  • Säljerfarenhet inom handel och distribution
  • Lokalkännedom inom regionen
  • Goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som i skrift
  • Goda datorkunskaper inom Officepaketet
  • B-körkort
Det är meriterande om du har:
  • Erfarenhet av produkt-/tjänsteförsäljning som Kundansvarig inom byggbranschen eller verkstadsindustrin
  • Kunskap om stålprodukter
Personliga egenskaper
Som person har du en kommersiell läggning, kombinerad med stark målmedvetenhet och en god förhandlingsvana. Du är serviceinriktad och har en naturlig förmåga att skapa relationer och bygga nätverk såväl internt som externt. Du lägger stor vikt vid kundbehov och kundnöjdhet. Vi ser även att du är fokuserad, kreativ och har ett brinnande intresse för att göra affärer.

Ansökan
Vill du vara med och utveckla vårt försäljningsarbete och bli en del i vårt team i Skellefteå? Observera att ansökningarna behandlas löpande, så skicka gärna in din ansökan redan idag! Sista ansökningsdag är 2021-03-15.

Tycker du detta verkar intressant och vill veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta vår filialchef i Skellefteå Ulf Forss 010-445 3911
Mer info
Område Skellefteå
Yrkesroll Industri & Anläggning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 15 mars 2021 (12 dagar kvar)